Τελευταια Νεα

18 Ιουν 2017

Στίβος: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη δεύτερη μέρα των αγώνων.
Αναλυτικά
 
Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ): "Δυστυχώς το πανελλήνιο ρεκόρ δεν ήρθε, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν μου το επέτρεψαν. Χαίρομαι που είδα περισσότερο κόσμο από πέρυσι και από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βλέπω τα στάδια γεμάτα. Αν χρειαστεί θα υπογράφω αυτόγραφα μέχρι το ξημέρωμα. Στον κλειστό είχα ξεπεράσει δύο φορές το 4,70 και δύο ακόμη το 4,72μ., προτού κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4,90μ. το 2016. Φέτος, οι επιδόσεις μου είναι σταθερά κοντά στα 4,80 μ. επομένως πιστεύω και νιώθω ότι το πανελλήνιο ρεκόρ δεν θα αργήσει να έρθει. Στη δεύτερη προσπάθεια για τα 4,91 μ. άλλαξα κοντάρι και χρησιμοποίησα ένα πιο σκληρό, αλλά σίγουρα ήταν λάθος επιλογή με δεδομένες τις συνθήκες».
 
Παρασκευάς Μπατζάβαλης (ακοντισμός): "Οι συνθήκες δεν ήταν καλές, αφού είχε αντίθετο άνεμο. Βρίσκομαι ένα μέτρο πίσω από το όριο και στο τέλος δεν θα θα καταφέρω να το πιάσω. Είχα ενόχληση στο χέρι και γι΄αυτό επέλεξα να μην κάνω τις τρεις τελευταίες βολές".
 
Μίλτος Τεντόγλου (μήκος): Στα πρώτα μου άλματα είχα αρκετά προβλήματα με την φόρα μου, κυρίως λόγω του αέρα που ήταν δυνατός. Όταν έπεσε η ένταση του αέρα κατάφερα να βρω ρυθμό και να κάνω ένα μεγάλο άλμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα αυτή την επίδοση, μεγάλος μου στόχος παραμένει  το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Στο Λονδίνο εννοείται πως θέλω να αγωνιστώ και να κάνω μια καλή παρουσία, όμως, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα μου είναι το Γκροσέτο".
 
Θάνος Καλάκος (800 μ.): "Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα ο πρώτος έφηβος που νικά στα 800 μ. σε πρωτάθλημα Ανδρών. Ηταν μια κούρσα τακτικής, με στόχο τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά και πέτυχα το στόχο μου. Τώρα θα αγωνιστώ στη Λιλ κι έπειτα ίσως κάνω 1.500 μ. στο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Κατερίνη. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20".
 
Λυκούργος Τσάκωνας (200 μ.): "Ένιωθα ένταση και κούραση από χθες. Μπορώ να κάνω αυτό το χρόνο ανεξάρτητα από το αν έχει άνεμο ή όχι, νιώθω δυνατός. Σε ότι αφορά στην κούρσα μου θα κοιτάξω το βίντεο, προκειμένου να διαπιστώσω αν έχω κάνει λάθη και να τα διορθώσω"
 
Γρηγορία Κεραμιδά (200 μ.): "Ο άνεμος δεν μου επέτρεψε να κάνω αυτό που ήθελα. Σε κάθε περίπτωση και κάνοντας έναν απολογισμό, φάνηκε πως είμαι σε καλή κατάσταση. Θέλω να κάνω κούρσες στο εξωτερικό, προκειμένου να πιάσω το όριο για το Λονδίνο".
 
Ιάσωνας Θανόπουλος (δισκοβολία): "Είμαι ευχαριστημένος γιατί έκανα ατομικό ρεκόρ, με βοήθησε ο συναγωνισμός με τον Κυριάκο Ζώτο, καθώς μέσα από αυτόν κατάφερα να κυνηγήσω καλές βολές. Είμαι χαρούμενος, που θα είμαι στην εθνική ομάδα"
 
Λίλη Αλεξούλη (μήκος): "Δεν είναι στο μυαλό μου το όριo. Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχει πρόβλημα και κάτι δεν πάει καλά στους αγώνες. Είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε. Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να παρουσιάσω καλύτερη εικόνα και από εκεί και έπειτα θα συνεχίσω τους αγώνες μου και θα παλέψω για κάτι καλύτερο. 
 
Σταματία Σκαρβέλη (σφαιροβολία/σφυροβολία): "Νιώθω χαρούμενη και κουρασμένη. Έκανα για ένα εκατοστό ατομικό ρεκόρ, μετά τη Λιλ θα μείνω στην Ελλάδα έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ. Πλέον νιώθω να έχω απελευθερωθεί και πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω τα 17 μέτρα".
 
Κατερίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.) : "Είμαι λίγο απογοητευμένη με την εμφάνιση μου. Είμαι καλά, έχω δυνάμεις,όμως, κάνω πολλά λάθη στα τελευταία εμπόδια και αυτό μου στοιχίζει. Στο διασυλλογικό έκανα 57.97 και σήμερα έτρεξα πολύ μέτρια. Τώρα θα πέσω στα βαθιά στη Λιλ και από εκεί και πέρα θα συνεχίσω τόσο με τα 200 μ. όσο και με τα εμπόδια".
 
 
Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία): "Μπήκα στον αγώνα και ήξερα πως ήμουν καλά και ήθελα μια μεγάλη βολή. Τα 65,00 δεν είναι αυτό που θα ήθελα, νομίζω πως ακόμη κι αν σηκωθώ από το κρεβάτι και πάω να κάνω βολές θα θα ρίξω αυτά τα μέτρα. Ακόμη δεν έχουν έρθει οι επιδόσεις που μπορώ, θέλω βολές πάνω από τα 66,00 μ., τώρα έχω την ευκαιρία στο Λιλ. Με βοηθάει πολύ η παρουσία τη Σταματίας, καθώς πλέον σκέφτομαι ότι υπάρχει μια ακόμη αθλήτρια που μπορεί να ρίξει καλά και αυτό με βοηθάει".

http://www.segas.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.