Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2017

Ο Μιχάλης Μπιλάλης νέος πρόεδρος στην Α.Ε. Μεσολογγίου

Ο Μιχάλης Μπιλάλης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Α.Ε. Μεσολογγίου μετά τα αποτελέσματα της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Στη συνέλευση της ομάδας έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε εχθές Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ομάδας μας.
Παρουσία του Δήμαρχου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Καραπάνου, του αντιδημάρχου κ. Καραπαπά μελών της διοίκησης και φίλων της ομάδας, έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2016-2017, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας.
Στο οικονομικό κομμάτι, την χρονιά 2016-2017 η ομάδα μας είχε ως έξοδα το ποσό των 66.453 €, με τα έσοδα (εισιτήρια διαρκείας – εισιτήρια αγώνων – διαφήμισης - χορηγίες κ.λ.π) να ανέρχονται στα 64.003 € και με το υπόλοιπο ποσό των 2.450 € να καλύπτεται από την υπάρχουσα διοίκηση εντός της εβδομάδας.
Ανακοινώθηκε επίσης η ενσωμάτωση των Ακαδημιών της ΑΕΜ, στοχεύοντας στην αναγέννηση της ακαδημία της, ώστε στα επόμενα χρόνια, ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της, να προωθηθούν στην αντρική ομάδα.
Έπειτα λοιπόν απ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν εχθές, σας παρουσιάζουμε τη νέα σύνθεση της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου:

Πρόεδρος: Μιχαήλ Μπιλάλης
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κατσάνος
Γενικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Παπανικολάου
Ταμίας: Φώτιος Παπαθανασίου
Γενικός Αρχηγός: Ανδρέας Δημάκης
Έφορος: Αντώνιος Παππάς
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Μπαταργιάς
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Χαράλαμπος Κιρκινέζος, Κωνσταντίνος Κουμπαρούλης
Μέλη: Νικόλαος Παπανδρέου, Λάμπρος Βασιλείου, Παναγιώτης Δάλαρης, Χαράλαμπος Τσίρκας, Χρήστος Τέγας, Ιωάννης Μπαλαούρας, Ιωάννης Ζάχος, Μιχαήλ Σαφαρίκας (Νομικός Σύμβουλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.