Τελευταια Νεα

29 Ιουν 2017

Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων: Στα ημιτελικά οι προπονητές

Η ομάδα των Προπονητών πήρε το τρίτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Επιχειρήσεων, καθώς επιβλήθηκε της ομάδας του Εμπορικού Συλλόγου με σκορ 7 - 4.
Το σκορ για τους Προπονητές άνοιξε στο 5ο λεπτό όταν ο Χρήστος Κυριάκης με γέμισμα στην περιοχή βρήκε το Δημήτρη Θεοδοσίου που πέρασε έναν αντίπαλο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βασίλη Κλιάφα. Στο 23΄ υπήρξε ασυνεννοησία στην άμυνα τον Προπονητών και αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος που ισοφάρισε με κοντινό πλασέ. Στο 30΄ ο Μάκης Μπελεβώνης κέρδισε πέναλτι, αλλά μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Εμπορικού Συλλόγου εκτέλεσε το πέναλτι άουτ. Στο 39΄ ο Χρήστος Ασημάκης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ξανά με πλασέ έκανε το 2 - 1 για τον Εμπορικό Σύλλογο που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Προπονητών μπήκε πιο δυνατά και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 52΄ ο Μπελεβώνης έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Θεοδοσίου με προσποίηση άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Θόδωρος Λαυράνος με φαλτσαριστό πλασέ στο "Γ" ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Θεοδοσίου έκανε πλασέ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 3 - 2. Στο 67΄ ο Μάκης Μπελεβώνης κέρδισε πέναλτι και ο Θεοδοσίου ευστόχησε στην εκτέλεση ένα λεπτό αργότερα κάνοντας το 4 - 2. Με το τρίτο προσωπικό του γκολ με όμορφο φαλτσαριστό σουτ στο 74΄ ο Παπαθανασόπουλος έκανε το 4 - 3, όμως στο 76΄ και στο 78΄ οι Προπονητές ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 6 - 3. Στο 76΄ ο Θεοδοσίου έβγαλε με κάθετη πάσα το Μπελεβώνη απέναντι στον Κλιάφα με τον έμπειρο τερματοφύλακα να διώχνει το πλασέ αρχικά, όμως στη συνέχεια με κεφαλιά ο Μπελεβώνης σκόραρε και στο 78΄ Κυριάκης και Μπελεβώνης συνδυάστηκαν με τον πρώτο να γίνεται αποδέκτης της τελικής πάσας και με πλασέ να κάνει το 6 - 3. Στο 79΄ ο Πάνος Βραχωρίτης με σουτ έκανε το 6 - 4 και στο επόμενο λεπτό ο Βαγγέλης Κοκώνης από δεξιά έκανε το γύρισμα στο Μάκη Μπελεβώνη που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 7 - 4.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ξανθόπουλος, Γερνάς, Πάνου, Κωνσταντόπουλος, Στασινός (57΄ Λιαπίκος), Κυριάκης, Μπιτσικώκος (81΄ Νταλακούρας), Θεοδοσίου, Σπαής (46΄ Λαυράνος (60΄ λ.τ. Γιωτόπουλος)), Κοκώνης, Μπελεβώνης.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Κλιάφας, Ζώης, Παπαθανασόπουλος, Ασημάκης, Νικολόπουλος (30΄ λ.τ. Σαρισαβίδης), Βραχωρίτης, Χήρας, Κούσης (69΄ λ.τ. Σάββας (70΄ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος)), Σκόνδρας (59΄ λ.τ. Μασαλής), Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.