Τελευταια Νεα

18 Ιουν 2017

Βασίλης Ξανθόπουλος: Θα δώσουμε μάχη για την άνοδο του Ομήρου στη Γ' Εθνική

Ο Παναμβρακικός Μπούκας ήταν απασχολημένος με την ονομασία και την συγχώνευση με τον Αμφίλοχο και ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν άφησε την ευκαιρία με αποτέλεσμα να προσπεράσει τον Παναμβρακικό στην επιλογή και να συμφωνήσει με τον Βασίλη Ξανθόπουλο.
Ο έμπειρος προπονητής βρέθηκε σε δίλημμα για την επιλογή του. Από την μία οι άριστες σχέσεις με τον Μάρκο Φουρλάνη, με τους παίκτες και όλα όσα εισέπραξε στην ομάδα με αποκορύφωμα την άνοδο αλλά από την άλλη οι προϋποθέσεις για τη νέα χρονιά και οι φιλοδοξίες των παραγόντων του Ομήρου Νεοχωρίου. Εκεί έπαιξε ρόλο ο χρόνος και αφού οι παράγοντες του Ομήρου στην βραδινή συνάντηση συμφώνησαν σε όλα έτσι δέθηκε και η συνεργασία.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος σε δηλώσεις του στο olatagoal.gr τόνισε:
Ευχαριστώ την ομάδα του Παναμβρακικού, ιδιαιτέρως τον πρόεδρο τον Μάρκο Φουρλάνη που στηρίζει οικονομικά την ομάδα , τον Κώστα Σούνα, τον Κώστα Λιανό, τους φίλους της ομάδας, φροντιστές και όλους όσους ανιδιοτελώς βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή. Θα είμαι οπαδός της ομάδας. Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία σε όλους και επειδή είμαι και δημότης Αμφιλοχίας θα πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της ομάδας και να συμπαρασταθούν στον κύριο Φουρλάνη ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ Εθνικής γιατί συμφέρον έχουν όλοι. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ομήρου Νεοχωρίου για το σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να αναλάβω τα ηνία της ομάδος και θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την άνοδο της ομάδος στη Γ εθνική.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.