Τελευταια Νεα

23 Ιουν 2017

Κώστας Κεραμιδάς: Όλες οι παίκτριες βάζουν το “εγώ” τους κάτω από την ομάδα

Η νίκη της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Τουρκία αποτελεί τη μεγαλύτερη στο ελληνικό γυναίκειο μπάσκετ, όπως δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ. Προκριθήκαμε στους “4” του Ευρωμπάσκετ και  άμα το έλεγε κάποιος όταν ξεκινούσαμε από την Αθήνα για να έρθουμε εδώ, θα τον περνούσαν για τρελό”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.
“Τα καταφέραμε γιατί έχουμε ομάδα και το όμικρον είναι κεφαλαίο. Πρώτα είναι ομάδα και μετά είναι Εθνική Ομάδα. Όλες  οι παίκτριες βάζουν το “εγώ” τους κάτω από την ομάδα. Αυτό το αίσθημα αναπτύξαμε. Βάλαμε κάποιους κανόνες και οι παίκτριες στέκονται ευλαβικά στο πλάνο με μοναδικό τρόπο και αυτό είναι απίστευτο. Όλο το σταφ η Καφαντάρη, ο Τσίκληρας και ο Παπαγεωργίου σαν γυμναστής και είναι εκπληκτικοί και η δουλειά που κάνουν είναι  φοβερή. Εχουμε κάθε φορά τρία διαφορετικά σενάρια για το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι και τα εφαρμόζουμε. Σήμερα βγάλαμε την ματς απ ένας τρεις ένας και μπλόκαραν τελείως οι αντίπαλοι, δεν βρήκαν ποτέ λύση και εκεί έγινε η διαφορά. Και βέβαια σε αυτό το πνεύμα της ομάδας έχουν μπει και οι νεαρές παίκτριες όπως η Χριστινάκη, η Σταμολάμπρου και η Φασούλα και αναδεικνύονται”.
http://ebasket.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.