Τελευταια Νεα

9 Ιουν 2017

Σκίμπε: Για μας το παιχνίδι είναι τελικός

Την πεποίθησή του ότι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ξέρει τι πρέπει να κάνει το βράδυ της Παρασκευής για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα από τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας παραδέχθηκε ότι: «το ματς είναι τελικός», χαρακτήρισε σημαντική την απουσία του Τζαβέλα, ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους διεθνείς.
«Απέναντί μας θα βρούμε μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν εξαιρετικά στην επίθεση. Σαφώς και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ομάδα μας γνωρίζει πολύ καλά πώς να αμύνεται. Η απουσία του Τζαβέλα είναι σημαντική. Θεωρώ, όμως, ότι οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να καλύψουν το κενό του», επισήμανε αρχικά ο Σκίμπε και συνέχισε:
«Έχουμε αγωνιστεί ξανά σε «καυτές» έδρες και όλοι μας γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Διαθέτουμε παίκτες που αγωνίζονται με καρδιά και γνωρίζουν όλοι καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Ο Γερμανός προπονητής πρόσθεσε: «Περιμένω να δω το καλό πρόσωπο των παικτών μου. Έχουν εμπειρία, αφού αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα και στις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Για μας το παιχνίδι είναι τελικός και θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα έστω με έναν βαθμό, αλλά φυσικά θα είναι καλύτερα να επιστρέψουμε με τους τρεις».
Ρωτήθηκε για τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει και αρκέστηκε να χαμογελάσει, δείχνοντας ξεκάθαρα πως θέλει να κρατήσει «κλειστά τα χαρτιά του».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.