Τελευταια Νεα

2 Ιουν 2017

Ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Αμφίλοχου

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αμφίλοχου πήραν θέση για τη συγχώνευση της ομάδας της Αμφιλοχίας με τον Παναμβρακικό Μπούκας.

Αναλυτικά:

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αμφίλοχου αποφασίσαμε πως θα είμαστε σύμφωνοι σε μια συγχώνευση με την ομάδα της Μπούκας μονό και εάν το όνομα της ομάδας είναι “ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ” και οποιοδήποτε παρόμοιο. Εν έτη 2017 μια τέτοια συγχώνευση μονό για καλό θα μπορούσε να γίνει. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν επιθυμούσαμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αρκετά χωριά δίπλα μας και το καθένα έχει τη δική του ομάδα. Κάτι που δεν συμφέρει κανέναν. Σαν οπαδοί ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρακαλέσαμε και δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κανέναν για να στηρίξει την προσπάθεια μας. Ποτέ δεν ξεπέσαμε στην ανάγκη κανενός. Πάντα και παντού στεκόμασταν μόνοι μας. Τι να πρωτοπούμε για εκδρομές; Κερκυρα; Κόνιτσα; Ηγουμενίτσα; Μέχρι και στα Τρίκαλα φτάσαμε! Με έξοδα δικά μας. Όλα αυτά τα χρονιά στηρίξαμε την ομάδα στα εύκολα και δύσκολα, αρχικά ως οπαδοί και φέτος έως και παίχτες! Πολλά τα λάθη της διοίκησης, πάρα πολλά! Φέτος φτάσαμε να αγωνιζόμαστε με τα χρώματα της ομάδας μας 10-15 άτομα-οπαδοί για να σώσουμε την ομάδα που αγαπάμε! Παλέψαμε όσο δε πάει, με όλα τα δυναμάρια μας! Τριγυρνούσαμε και μαζεύαμε τριάρες και τεσσάρες σε χωριουδάκια και γινόμασταν περίγελος. Φτάσαμε να αγωνιζόμαστε ακόμα και με 10 παίχτες. Όλοι είχαν “άχτι” τον Αμφίλοχο, να τον βρουν αδύναμο και να τον ρεζιλέψουν. (Ο τροχός γυρίζει) Δεν το κατάφεραν όμως. Όλοι δίναμε το 200% των δυνάμεων μας σκυλιάζαμε σε κάθε αγώνα ενώ ξέραμε το αποτέλεσμα! Μια παρέα 15 ατόμων, μια οικογένεια! Σε όλα μαζί σε χαρές και σε λύπες! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ
Τώρα έχουμε φτάσει να μιλάμε για συγχωνεύσεις, δεν κρύβουμε πως στην αρχή ήμασταν αρνητικοί. Καθώς μια ομάδα όπως η Μπούκα έφτασε να αγωνίζεται στο γήπεδο μας αλλά και να μας πετάει και έκτος αυτού αλλά και πολλά αλλά! Σαν οπαδοί πλέον, μετά και την χθεσινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τα ξεχνάμε όλα αυτά και στρεφόμαστε υπέρ της συγχώνευσης ενώ έχουμε και αρκετές επιφυλάξεις. Ξαναλέμε ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, δεν στηριζόμαστε και ούτε θα στηριχτούμε σε κανέναν από τα μεγαλοστελέχη. Ας βγει σε καλό.

BLUE BAD BOYS

πηγή: e-maistros.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.