Τελευταια Νεα

6 Ιουν 2017

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης των ακαδημιών στίβου της Γ.Ε. Αγρινίου

Με τεράστια οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των ακαδημιών στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, την Τετάρτη 31 Μαΐου, στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης». Η γιορτή ξεκίνησε με την παρέλαση των μικρών αθλητών που πλημμύρησαν το κεντρικό στάδιο και συνεχίστηκε με ατομικά αγωνίσματα δρόμου , τα οποία διεξήχθηκαν ανάλογα με τις ηλικίες. Η αυλαία έπεσε με τη συναρπαστική σκυταλοδρομία «Kids and Parents», όπου οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους έτρεξαν , έπαιξαν και διασκέδασαν ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και νόστιμα εδέσματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.
Η εντυπωσιακή γιορτή είναι το απόσταγμα της ακούραστης αλλά και με πολλής αγάπης προσπάθειας των προπονητών των ακαδημιών στίβου, της Ελένης Νικολοπούλου, του Πάνου Κουτσαύτη και του Αλέξανδρου Αϋφαντόπουλου. Πολύτιμη και σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών που συνεισέφεραν στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές στίβου και τις οικογένειες τους  ,τους προπονητές της ,τους εθελοντές και το πλήθος κόσμου που τίμησε με τη παρουσία του τη γιορτή και τους εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.