Τελευταια Νεα

3 Ιουν 2017

Παρασικευή 9/6 η ΓΣ του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα συνεδρίασε σήμερα την 30-5-2017, στο Θέρμο και αποφάσισε:
1.    Καλεί τα μέλη του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμου. Η Συνέλευση θα είναι ανοιχτή σε όλους και εκτός από τον απολογισμό της χρονιάς 2016-17 θα γίνουν ανακοινώσεις για τις αλλαγές   στο καταστατικό και  το νέο όνομα της ομάδας.
       2. Λόγω αλλαγής του καταστατικού και της αύξησης του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από εννέα(9) σε δέκα τρία (13) καλεί σε ανοιχτές εκλογές την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα της   Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμου.
Υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν στη Γενική Συνέλευση  ή στο προεδρείο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 το βράδυ.
    Φίλαθλοι στηρίξτε την ιστορική Ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα για το καλό του Θέρμου, την ωφέλεια  των παιδιών και την ανάπτυξη του αθλητισμού γενικότερα.
          Για το Δ.Σ
   Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός  Γραμματέας Παπαθανασόπουλος  Ιωάννης                                Κόκκοτος Δημήτριος        
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.