Τελευταια Νεα

16 Ιουν 2017

Μετονομάζεται σε Απόλλων Θέρμου 1957 ο Νέος Θέρμιος Απόλλων...στην προεδρία ο Ιωάννης Παπαθανασόπουλος

Με την επωνυμία Απόλλων Θέρμου 1957 θα κατεβαίνει πλέον η ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Στην ομάδα έγιναν οι διεργασίες και στην προεδρία του Συλλόγου θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Ιωάννης Παπαθανασόπουλος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 9/6/2017 ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η Γενική Συνέλευση του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και πλήθος κόσμου και πλήρης διαφάνεια με πολλές ερωτήσεις και ξεκάθαρες απαντήσεις. Ακολούθως στις 11/6/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του σωματείου με μεγάλη προσέλευση μελών από τις οποίες προέκυψε το νέο Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Παπαθανασόπουλος Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Καφρίτσας Αθανάσιος
Γενικός Γραμματέας: Κόκκοτος Δημήτριος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Κατσούρας Μιχάλης
Ταμίας: Μετσίνης Νικόλαος
Γενικοί Αρχηγοί: Σταυροθανασόπουλος Δημήτριος, Κώης Αλέξανδρος
Γενικοί έφοροι: Λάμπος Σπυρίδων, Πριόνας Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Γκουρνέλος Αθανάσιος
Μέλη: Υφαντής Βασίλειος, Τριανταφύλλου Νικόλαος, Μυλωνάς Γεώργιος, Μυλωνάς Χρήστος, Σύρρος Γεώργιος.

Ως Πρόεδρος της ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που παραβρέθηκαν στις διαδικασίες της συνέλευσης και των εκλογών και θα ήθελα να καλέσω όσους δε συμμετείχαν να έρθουν κοντά στην ιστορική ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ για το καλό των παιδιών μας και γενικά του τόπου μας. Για την ιστορία θα αναφέρω ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ είναι από τις λίγες ομάδες της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που ενεργά συμμετέχει με παιδική ομάδα. Ως Πρόεδρος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου τον προηγούμενο χρόνο και πιστεύω ακράδαντα ότι με την προσέλευση των καινούριων συμβούλων θα είμαστε πιο ισχυροί, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ στην ιστορία του Συλλόγου.
Επίσης το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον κύριο Πρεβέντζα Αθανάσιο που έδειξε την πραγματική του αγάπη για την ομάδα σε ένα κομβικό σημείο γι' αυτή.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Παπαθανασόπουλος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.