Τελευταια Νεα

26 Μαΐ 2017

Pre game: Παναμβρακικός Μπούκας - Α.Ε. Μεσολογγίου

Ο τίτλος του πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική κρίνονται αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Αμφιλοχίας, όπου ο Παναμβρακικός Μπούκας αντιμετωπίζει την Α.Ε. Μεσολογγίου. Ο γηπεδούχος Παναμβρακικός κατακτά την άνοδο με νίκη, ισοπαλία και ήττα μέχρι με τρία τέρματα, ενώ η Α.Ε.Μ. θέλει νίκη με διαφορά τεσσάρων τερμάτων και πάνω.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ: Πήρε βαθμό - "χρυσάφι" μέσα στη Ναύπακτο και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέσα στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο στην παρθενική του συμμετοχή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ και να βρεθεί σε Εθνική Κατηγορία. Στην προσπάθεια αυτή ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Με δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ναυπακτιακό και Φλόγα διατήρησε τις ελπίδες για την πρώτη θέση στα μπαράζ. Η αποστολή είναι δύσκολη, όμως στο στρατόπεδο των "κανονιέρηδων" υπάρχει πίστη πως αυτό που κάποιοι θεωρούν ανέφικτο δεν είναι για την Α.Ε.Μ. Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σακελαρόπουλο, Ζαχαράκη και Κοντομήτσο και τον τιμωρημένο Κάκκο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.