Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2017

Υποβιβάζονται οι Ιππότες Κέρκυρας...αλλάζουν τα δεδομένα στα play - off της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ

Σε σημερινή της συνεδρίαση η ΕΣΚΑΒΔΕ έκανε δεκτή την καταγγελία της Γ.Ε. Αγρινίου και του Σ.Κ. Ιωάννινα για αντικανονική συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος του αθλητή των Ιπποτών Κέρκυρας Αλέξανδρου Εργινουσάκη και υποβιβάζει το σύλλογο της Κέρκυρας στη Β΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η Ένωση στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι ο αθλητής ανήκει σε άλλο σωματείο και συγκεκριμένα τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας, ότι το "παράνομο" δελτίο δεν είχε αυτοκόλλητο υγείας, ότι ο αθλητής συμμετείχε σε 9 αγώνες και ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν παραβίαση κανόνων και αλλοίωση βαθμολογίας. Κατόπιν αυτού μετά από μυστική ψηφοφορία αποφασίστηκε ο μηδενισμός του σωματείου στους 9 αγώνες που συμμετείχε ο Αλέξανδρος Εργινουσάκης και κατά συνέπεια ο υποβιβασμός στη Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. των Ιπποτών Κέρκυρας. Αυτή η εξέλιξη κρατάει την Παραμυθιά στην Α΄ Κατηγορία και φέρνει στα μπαράζ ανόδου το Σπάρτακο Ιωαννίνων. 
Η Ένωση κάνει λόγο για δόλιες και παράνομες διαδικασίες που αναδείχτηκαν έστω και με καθυστέρηση, ενώ πλέον αλλάζουν τα δεδομένα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
« PREV
NEXT »