Τελευταια Νεα

23 Μαΐ 2017

Ντίνος Σταυρόπουλος: Το ευχαριστώ στο Δημήτρη Ρεπάσο

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο αρχηγός του Χαρίλαου Τρικούπη Ντίνος Σταυρόπουλος ευχαρίστησε το Δημήτρη Ρεπάσο και αναφέρθηκε στη συνύπαρξή τους την τελευταία τετραετία στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Ρεπάσο, τον άνθρωπο που κατάφερε σε μια συνάντηση μας στην Αθήνα, πριν από τέσσερα χρόνια, να με πείσει να αγωνιστώ στην ομάδα του Γ.Σ. Χ. Τρικούπη και να επιστρέψω ουσιαστικά στο Μεσολόγγι, στην πόλη που γεννήθηκα. 
Επί προεδρίας του περάσαμε τέσσερα συναρπαστικά χρόνια με πολλές χαρές, λιγότερες λύπες αλλά και με πολλές εντάσεις όπως συμβαίνουν άλλωστε σε όλες τις οικογένειες, γιατί η ομάδα του Μεσολογγίου είναι πραγματικά μια "μεγάλη οικογένεια".
Η ομάδα μας κατάφερε να βρεθεί από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Β' Εθνική, πανηγυρίζοντας τρεις ανόδους ενώ φέτος πέτυχε άνετα τον στόχο της παραμονής σε μια χρόνια άκρως ενδιαφέρουσα!!!
Ξέρω ότι ο Δημήτρης αγαπάει και παθιάζεται με αυτό που κάνει και πιστεύω ότι θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα και θα βοηθάει σ' ότι χρειαστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. 
Τώρα πλέον θα μπορούμε να διαφωνούμε σαν δυο φίλαθλοι που αγαπάνε το μπάσκετ και την πόλη του Μεσολογγίου πίνοντας τον καφέ μας!!! 
Λοιπόν ευχαριστώ πρόεδρε και εις το επανιδείν...
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.