Τελευταια Νεα

19 Μαΐ 2017

Α.Ε. Μεσολογγίου: Κάθε παιχνίδι η τελική μας μάχη

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Α.Ε. Μεσολογγίου καλεί τον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει τους παίκτες στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Φλόγα Παλαιομάνινας που είναι το τελευταίο εντός έδρας για τους "κανονιέρηδες". Στην ανακοίνωση οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν πως η φετινή υπερπροσπάθεια φτάνει στο τελικό της στάδιο, ότι οι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη και το χειροκρότημα και τονίζουν πως κάθε παιχνίδι είναι η τελική μάχη της Α.Ε.Μ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάθε παιχνίδι η τελική μας μάχη. Την Κυριακή 21/05 στις 17:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η ομάδα της πόλης μας δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ΑΕΜ σ' έναν ακόμα αγώνα ζωής και θανάτου. Ο όρκος ΝΙΚΗΣ δόθηκε ξανά από τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές. Αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε, είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν μέχρι την τελευταία ικμάδα της αντοχής τους, τα 86 χρόνια ιστορίας που κουβαλάει η μεγάλη ΑΕΜ. 
Η υπερπροσπάθεια που έχει γίνει φέτος φτάνει στο τελικό της στάδιο. Τα δικά μας παιδιά χρειάζονται την στήριξη και το χειροκρότημα όλων μας. Όλοι μαζί σε μια μάχη τελική! Ήρθε η ώρα της νίκης!

ΥΓ.1 Το σάλτσινο μας πάει πιο πολύ από την μοκέτα!
ΥΓ.2 Ξέρω ένα μέρος που δεν μοιάζει με κανένα. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΥΓ.3 Όταν οι καιροί έγιναν σκληροί είχαμε την υποχρέωση να γίνουμε σκληρότεροι.

ΜΟΝΟ ΑΕΜ
« PREV
NEXT »