Τελευταια Νεα

27 Μαΐ 2017

Ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ για τον τελικό της Γ΄ Εθνικής

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΝΑ ενημέρωσε τι θα ισχύσει για τον τελικό της Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στην Αχαϊκή και την Α.Ε. Καραϊσκάκης που θα γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού αύριο στι 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει ότι για τον την διεξαγωγή του τελικού ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. – ΑΧΑΪΚΗ Α.Ε. την Κυριακή 28/05/2017 και ώρα 17.00΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο οι θύρες που θα λειτουργήσουν είναι οι θύρες 1, VIP, 2 και 4.
Οι φίλαθλοι της ομάδας ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε., θα εισέλθουν στη θύρα 1 του γηπέδου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (από την πλευρά της πλατείας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ) και στα τμήματα 1 έως και 4 της Μεγάλης Κερκίδας.
Οι φίλαθλοι της ομάδας ΑΧΑΪΚΗΣ Α.Ε., θα εισέλθουν στη θύρα 4 του γηπέδου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (από την πλευρά του πεζόδρομου Νικηταρά) και στα τμήματα 3 έως και 6 της Μικρής Κερκίδας.
– Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα εισέλθουν στη θύρα 2 του γηπέδου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και στα τμήματα 6 έως και 8 της Μεγάλης Κερκίδας.
– Οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα φιλοξενηθούν στη θύρα VIP, ήτοι στο τμήμα 5 της Μεγάλης Κερκίδας.
- Ουδείς φίλαθλος θα εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να κατέχει σφραγισμένο εισιτήριο ή πρόσκληση.
- Οι φίλαθλοι της ομάδας της Αχαϊκής που θα προσέλθουν οργανωμένα ή μεμονωμένα θα σταθμεύσουν τα οχήματα μεταφοράς τους (Ε.Ι.Χ. Λεωφορεία) στην συμβολή των οδών Γούναρη & Μ. Αντύπα και συνοδεία αστυνομικής δύναμης μέσω της οδού Φιλ. Ακαρνάνος θα οδηγηθούν, μετά από ενδελεχή έλεγχο για τυχόν μεταφορά απαγορευμένων αντικειμένων, στη θ-4 του γηπέδου που βρίσκεται επί της οδού Νικηταρά.
– Οι φίλαθλοι της ομάδας ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. που θα προσέλθουν οργανωμένα ή μεμονωμένα θα σταθμεύσουν τα οχήματα μεταφοράς των (Ε.Ι.Χ. Λεωφορεία) στην περιοχή του Πάρκου και συνοδεία αστυνομικής δύναμης μέσω των οδών Αχελώου και Βλαχερνών θα οδηγηθούν στη θύρα 1 του γηπέδου που βρίσκεται επί της πλατείας Παναιτωλικού.
Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να φέρουν απαραίτητα μαζί τους το εισιτήριο που θα κατέχουν και την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο, καθόσον ο έλεγχος των στοιχείων ταυτότητός τους υπόκειται στην κρίση της Αστυνομίας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.