Τελευταια Νεα

4 Μαΐ 2017

Λέσχη φιλάθλων Α.Ο. Αγρινίου: Βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και το νέο συμβούλιο...ιδιαίτερη χαρά για την παραμονή Μυριούνη

Με ανακοίνωσή της η Λέσχη φιλάθλων Α.Ο. Αγρινίου εύχεται καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. της ομάδας τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Λέσχης είναι βέβαιοι ότι οι διοικούντες θα συνεχίσουν να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους, ενώ αναφέρονται και στη συμφωνία με το Χρήστο Μυριούνη λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερη χαρά η ανανέωση, καθώς ο κόουτς αποτελεί κόσμημα για την κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. της ομάδας μας !!!!! 
Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν τα πάντα για να συνεχίσει ο ΑΟ Αγρινίου να μας κάνει υπερήφανους. Νέα πρόσωπα αλλά κι η παλιά καλή συνταγή. Καλή δύναμη και στους δυο προέδρους μας . Τέλος νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός της ανανέωσης του συμβολαίου του coach Χρήστου Μυριούνη!!! Αποτελεί κόσμημα για την κατηγορία κι είναι τιμή μας που θα βρίσκεται κοντά μας και τη νέα σεζόν! Έχει χαράξει τόσο ως παίκτης αλλά κι ως προπονητής το δικό του αποτύπωμα στο Ελληνικό Μπασκετικό Γίγνεσθαι! 
Απέδειξε ότι πέρα από το καλό χαρακτήρα που έχει, διαθέτει κι οξυδέρκεια! Coach στις καρδιές μας έχει χαραχθεί ανάγλυφα το όνομα σου.
Από την πλευρά μας τη νέα σεζόν θα είμαστε διπλά στην ομάδα πιο δυνατοί, με φωνή , παλμό κι όνειρα για νέες επιτυχίες !!!!

ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ Α1 ΝΑ ΣΕ ΔΩ,
ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!!

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
« PREV
NEXT »