Τελευταια Νεα

27 Μαΐ 2017

Μεθυσμένη πολιτεία η Μπούκα... πρωταθλητής ο Παναμβρακικός

Στην παρθενική του συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ο Παναμβρακικός Μπούκας κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Μπούκας που μέσα σε τρία χρόνια κέρδισε ισάριθμα πρωταθλήματα και ανόδους, επιβλήθηκε της Α.Ε. Μεσολογγίου με 3 - 1 και με 14 βαθμούς στα μπαράζ κατέκτησε την πρώτη θέση, κάτι που είχε πετύχει και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να πιέσουν και να κυνηγήσουν το "θαύμα", όμως η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Παναμβρακικού τους δυσκόλεψε, ενώ ο Αποστόλης Τσιούνης ήταν πάντα επικίνδυνος στις επιθέσεις της ομάδας του. Το ημίχρονο έληξε με 0 - 0 και ο Παναμβρακικός είχε "αγκαλιάσει" το πρωτάθλημα. 
Η Α.Ε.Μ. προηγήθηκε στο 59΄ με σουτ του Μιχαλόπουλου, όμως στο 62΄ ο Δράκος με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1 - 1. Ο Δημήτρης Δράκος με γκολ στο 80ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στον Παναμβρακικό και στο 90ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Μπούκας ο Αποστόλης Τσιούνης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1 "σφραγίζοντας" τη νίκη και την άνοδο του Παναμβρακικού στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα.

11΄ Έντονες διαμαρτυρίες από την Α.Ε.Μ. για χέρι αμυντικού των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή στην προσπάθεια του να κοντρολάρει τη μπάλα, με τον κ. Γκιάφη κοντά στη φάση να λέει παίζεται.
15΄ Εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα, κεφαλιά Χαλαζιά θα μαζέψει ο Ρόκκος.
21΄ Σέντρα Λαγοπατη πλασέ Τσιούνη αποκρούει ο Ζέρβας, ανάποδο ψαλιδάκι εν νέου του Τσιούνη θα μαζέψει ο Ζέρβας.
23΄ Αδύναμο σουτ Τσιούνη θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.
24΄ Αδύναμο σουτ Κράνη θα μαζέψει ο Ρόκκος.
39΄ Σουτ Τσιούνη κόντρα και κόρνερ για τον Παναμβρακικό.
59’ Γκολ. Μπαλιά του Βασιλάρη, κοντρόλ Μιχαλόπουλου και σουτ μέσα από την περιοχή 0-1.
62΄ Γκολ. Λάθος του Δημήτρη Ζέρβα που θα πιάσει τη μπάλα εκτός περιοχής και φάουλ σε πολύ καλό σημείο για του γηπεδούχους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δράκος και θα κάνει το 1-1.
69΄ Σουτ Μούτσα θα διώξει σε κόρνερ ο Δημήτρης Ζέρβας.
72΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα θα απομακρύνει ο Ρόκκος.
74΄ Σουτ του Κράνη ασταθής απόκρουση Ρόκκου, νέο σουτ του Μιχαλόπουλου θα διώξει σωτήρια πάνω στην γραμμή ο Μακρής σε κόρνερ.
77΄ Σουτ του Αποστόλη Τσιούνη θα μαζέψει ο Ζέρβας.
80΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Αποστόλη Τσιούνη να βρίσκει το Δράκο με πλασέ θα κάνει το 2-1.
85΄ Σουτ του Κράνη άουτ.
87΄ Σουτ του Αποστολή Τσιούνη θα αποκρούσει με τα πόδια ο Δημήτρης Ζέρβας.
90΄ Γκολ. Μπαλιά με αποδέκτη τον Αποστόλη Τσιούνη με πλασέ θα κάνει το 3-1.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Ρόκκος, Μακρής, Κοκώνης Ε., Κάκκος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Δράκος, Καβαλλάρης Α. (Καβαλλάρης Κ.), Μπεκατώρος, Λαγοπάτης (Τσιούνης Π.), Τζουλιάνο Μούτσα.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Χαλαζιάς, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαρκάδας (Πατσουράκης), Κράνης, Ζέρβας Ν. (Καβαλλάρης), Βασιλάρης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.