Τελευταια Νεα

23 Μαΐ 2017

Στο Γκαλά της Φιλοθέης η Κατερίνα Στεφανίδη

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι παρούσα την Τετάρτη 31 Μαϊου στο «18o Filothei Women Gala». Το αγώνισμα αναμένεται έτσι να είναι το πιο ενδιαφέρον των αγώνων, αφού η Στεφανίδη θα μετάσχει με στόχο να βελτιώσει το 4.86μ που σημείωσε πέρυσι στην ίδια διοργάνωση και αποτελεί την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ανοιχτό στίβο. Το απόλυτο ρεκόρ της είναι 4.90μ από τον χειμώνα του 2016, ενώ ήδη στη διάρκεια της θερινής περιόδου έχει ξεπεράσει τα 4.80 μέτρα, από τις 5 Μαϊου στην Ντόχα.
Για τη Στεφανίδη η επιδίωξη μιας καλής παρουσίας στο Women Gala έχει διπλή σημασία, αφού πέραν του ότι θα δείξει τις διαθέσεις της ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, θα έχει καταφέρει να το πετύχει στο στάδιο του συλλόγου της, στο χώρο που πέρασε πολλές προπονητικές ώρες στην αρχή της καριέρας της.
Η Ελληνίδα άλτρια θα έχει βασική αντίπαλο την Ελβετίδα Νικόλ Μπίχλερ που έχει ατομικό ρεκόρ 4.80μ, ενώ ήταν έκτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και 4η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του κλειστού στο Πόρτλαντ. Επίσης θα μετάσχει η Μιχαέλα Μέιγερ (Σουηδία), η οποία κατέκτησε την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και έχει ατομικό ρεκόρ 4.62 μέτρα. 
Η Στέλλα ? Ηρώ Λεδάκη ξεκίνησε καλά τη χρονιά και ευελπιστεί πως στη Φιλοθέη, θα μπορέσει να ανέβει πάνω από το φετινό της 4.35 μέτρα, ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι 4.50 μέτρα. Η Ελένη Πόλακ αποτελεί το νέο όνομα στο επι κοντώ. Η αθλήτρια έχει ρεκόρ 4.35μ, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Μπίντγκος.
http://www.praktoreio-sport.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.