Τελευταια Νεα

18 Μαΐ 2017

Βράζουν με Δημητριάδη και Γκίμα στον Α.Ο.Α., άδειασμα από Ρεπάσο στον προπονητή του Τρικούπη και δηλώσεις Δημητριάδη πως η ομάδα του μπορεί να κρίνει την τετράδα

Τα σχόλια που έγιναν από το Γιάννη Δημητριάδη και το Δημήτρη Γκίμα μετά τον αγώνα του Φίλιππου Βέροιας με το Χαρίλαο Τρικούπη έφεραν την αντίδραση των ανθρώπων του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου. 
Ο Περικλής Γερμανός, ο Ντίνος Τσιαμάκης και ο Χρήστος Μυριούνης σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν από τους δύο τεχνικούς που αναρωτιόνταν πως είναι στην τέταρτη θέση η ομάδα του Αγρινίου με τον προπονητή του Α.Ο.Α. να "ευχαριστεί" τους δύο συναδέλφους τους και τους προέδρους να κάνουν λόγο για εμπάθεια και προσπάθεια μείωσης του έργου του προπονητή και των παικτών.
Από την πλευρά του Τρικούπη ο πρόεδρος Δημήτρης Ρεπάσος "άδειασε" τον προπονητή της ομάδας του Μεσολογγίου αναφέροντας πως τα σχόλια αυτά δεν εκφράζουν τους ανθρώπους του συλλόγου.
Ο Δημήτρης Γκίμας σε ανάρτησή του ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Αγρινίου είναι δίκαια τέταρτη, ενώ ο Γιάννης Δημητριάδης σε δήλωσή του ανέφερε ότι δεν έχει να απολογηθεί για κάτι, ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και ότι το αποτέλεσμα της ομάδας του με το Στρατώνι ενδεχομένως να επηρεάσει την τελική κατάταξη του Vivechrom Α.Ο.Α.

« PREV
NEXT »