Τελευταια Νεα

24 Μαΐ 2017

Υποβιβασμός και -3 για Ηρακλη

Η Super League ανακοίνωσε και επίσημα την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή με τον "Γηραιό" να καταλαμβάνει την 15η θέση και να οδηγείται στην Stoiximan.gr Football League.


Hταν γνωστό από την πρώτη ώρα του Δ.Σ. της Super League πως η απόφαση που είχαν πάρει τα μέλη του συνεταιρισμού ήταν η αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή για την εκπρόθεσμη καταβολή χρημάτων στον Πορτουλίδη.
Με 9 ψήφους υπέρ, 2 κατά, 3 λευκά και 3 απόντες η διοργανώτρια αποφάσισε την αφαίρεση των βαθμών από την ομάδα του "Γηραιού" που πλέον καταλαμβάνει την 15η θέση και υποβιβάζεται στην Stoiximan.gr Football League.
Μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα η ανακοίνωση της Super League που αναφέρει:
"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ, 2 κατά, 3 λευκά) την αφαίρεση από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σε ανάκληση προηγούμενης απόφασης της Super League".
Να σημειώσουμε μάλιστα ότι ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League έχει ήδη αλλάξει η βαθμολογία με τον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή να έχουν από 26 βαθμούς αλλά τον "Γηραιό" να υστερεί με τους Βοιωτούς καθώς στο πρώτο ματς των δυο ομάδων είχε ηττηθεί με 3-0 και στο δεύτερο παιχνίδι ο Ηρακλής είχε νικήσει με 1-0.
http://www.sport24.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.