Τελευταια Νεα

22 Μαΐ 2017

Διατήρησε τις ελπίδες της η Α.Ε. Μεσολογγίου... 3 - 1 τη Φλόγα

Η Α.Ε. Μεσολογγίου κέρδισε με 3 - 1 τη Φλόγα Παλαιομάνινας για την 5η αγωνιστική των play - off και διατήρησε τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΝΑ και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Βέβαια για να συμβεί αυτό οι "κανονιέρηδες" πρέπει να κερδίσουν με τέσσερα γκολ διαφορά μέσα στην Αμφιλοχία τον Παναμβρακικό, κάτι που φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο.
Στα πρώτα λεπτά τις αναμέτρησης οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για παραβάσεις μέσα στην περιοχή, με την Α.Ε.Μ. να ζητά πέναλτι στο 7΄ για χέρι σε σουτ του Μιχαλόπουλου και τη Φλόγα στο 8΄ για ανατροπή του Χριστόπουλου. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 30ο λεπτό με πλασέ του Ζαρκάδα μετά από σέντρα του Βασιλάρη με το 1 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι "κανονιέρηδες" διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Νεκτάριος Ζέρβας εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαλαούρας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 66΄ οι άνθρωποι της Φλόγας διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη κίτρινη στον Πάνο Δενδρινό και στο 72΄ μετά από κόρνερ του Κράνη ο Μπαλαούρας πάσαρε στον αρχηγό της Α.Ε.Μ. που από κοντά έκανε το 3 - 0. Στο 74΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάκκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά αργότερα μετά τη σέντρα του Κακούρη ο Ξευγένης με κοντινή προβολή έκανε το 3 - 1. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και η Α.Ε.Μ. πήρε το πολύτιμο "τρίποντο".
Οι άνθρωποι της Φλόγας έχουν αρκετά παράπονα, καθώς όταν η αποστολή έφτασε στο γήπεδο περίμενε μισή ώρα έξω, γιατί τους ανακοινώθηκε πως στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να εισέλθουν μόνο οι παίκτες της αποστολής και ο προπονητής της ομάδας. Αυτό προκάλεσε ένταση με τους ανθρώπους της Φλόγας να"βράζουν" με τον παρατηρητή του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα.

Κεφαλιά του Κάκκου έφυγε άουτ.
Πλασέ του Μιχαλόπουλου η μπάλα κόντραρε με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι για χέρι.
Ο Χριστόπουλος βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τραγουλιά με τη Φλόγα να ζητάει πέναλτι.
11΄ Πάσα του Ξευγένη στο Λίτσο που υπό την πίεση του Κάκκου πλάσαρε αδύναμα.
14΄ Λάθος απομάκρυνση του Κατερινόπουλου ο Βασιλάρης πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Φλόγας.
15΄ Σουτ του Βασιλάρη πέρασε λίγο άουτ.
30΄ Γκολ. Γρήγορη αντεπίθεση για την Α.Ε.Μ. με το Βασιλάρη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και το Ζαρκάδα με πλασέ να κάνει το 1 - 0.
42΄ Φάουλ του Νταλαπέρα έδιωξε σε κόρνερ ο Ζέρβας.
43΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Κατερινόπουλος.
45΄ Φάουλ του Νταλαπέρα απέκρουσε ο Ζέρβας.
47΄ Γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα πλασέ του Μπαλαούρα η μπάλα στα δίχτυα 2 - 0.
55΄ Κόρνερ του Ζαρκάδα κεφαλιά του Μπαλαούρα άουτ.
59΄ Σουτ του Μιχαλόπουλου έφυγε άουτ.
60΄ Σουτ του Ξευγένη έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Δημήτρης Ζέρβας.
66΄ Φάουλ του Νταλαπέρα η μπάλα άουτ. Στη φάση αυτή η Φλόγα διαμαρτυρήθηκε για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της Α.Ε.Μ. Πάνο Δενδρινό.
67΄ Κόρνερ του Κράνη κεφαλιά του Δενδρινού έδιωξε σε νέο κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
72΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Κράνη ο Μπαλαούρας πασάρει στο Δενδρινό που με πλασέ κάνει το 3 - 0.
74΄ Η Α.Ε.Μ. μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάκκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
75΄ Φάουλ του Νάκου αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Ζέρβας.
76΄ Γκολ. Σέντρα του Κακούρη προβολή του Ξευγένη στα δίχτυα 3 - 1.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Κάκκος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (87΄ Πατσουράκης), Ζαρκάδας (64΄ Κράνης), Χαλαζιάς, Ζέρβας Ν., Βασιλάρης (90΄ Ντρούκας).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας (79΄ λ.τ. Γκουτσέλης), Σαμψώνας (62΄ Κακούρης), Παναγιωτόπουλος Ι. (70΄ Νούλας Σ.), Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Νάκος, Χριστόπουλος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.