Τελευταια Νεα

26 Μαΐ 2017

Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο Αχελώος Run

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου ο 1ος αγώνας δρόμου «Αχελώος Run»στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
Πλήθος συμπολιτών μας από το Νεοχώρι, την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου και όλο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας πήραν μέρος στο δυναμικό βάδισμα και στους αγώνες 5 & 10 χιλιομέτρων.Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία όλων των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της περιοχής.
Περίπου 400 δρομείς τίμησαν τη διοργάνωση, 500 περιπατητές και μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε  αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή που θα γίνει θεσμός.
Ως οργανωτική επιτροπή αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας και τους δρομείς που πήραν μέρος στην πρώτη διοργάνωση του  1ουαγώνα δρόμου «Αχελώος Run».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πραγματικότητα αυτή μας η προσπάθεια.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μπάμπη Ποσονίδη και την Ελένη Νικολοπούλου, προπονητές της Γ. Ε. Αγρινίου, που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχαμε ένα τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Μεγάλη ήταν και η βοήθεια των θεσμικών μας υποστηριχτών:
Της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΝΤΑΣ, των Σαλτσινίστας, των ΞενοδοχείωνLYBERTY&VILLAGEHOLIS, της Ομάδας Έρευνας&Διάσωσης, της Μοτολέσχης Ι.Π. Μεσολογγίου, τωνφωτογράφων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλικού, τουΝοσοκομείου Μεσολογγίου, τηςΤροχαίας Μεσολογγίου και του Α.Τ. Αιτωλικού.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους 90 εθελοντές από Νεοχώρι, Κατοχή, Αιτωλικό και Μάστρο, που πλαισίωσαν τη διοργάνωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΤΣΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΟΥΛΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΜΙΤΖΗ ΝΤΟΡΑ
ΣΟΡΟΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΥΡΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΕΡΝΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΖΙΦΙΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.
ΤΣΟΛΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.