Τελευταια Νεα

8 Μαΐ 2017

Πλησίασε την κορυφή ο Ναυπακτιακός...1 - 0 την Α.Ε. Μεσολογγίου

Με "χρυσό" σκόρερ το Θοδωρή Καλαβρουζιώτη στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ναυπακτιακός Αστέρας κέρδισε με 1 - 0 την Α.Ε. Μεσολογγίου στο ντέρμπι των ιστορικών ομάδων του Νομού μας για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου έφτασε τους 6 βαθμούς και απέχει έναν από την κορυφή, ενώ η Α.Ε.Μ έμεινε στους 2 και έχασε πολύτιμο έδαφος, διατηρώντας όμως λίγες ελπίδες για την άνοδο.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 84ο λεπτό όταν ο Καραγιάννης έκανε τη σέντρα και ο Καλαβρουζιώτης πρόλαβε την έξοδο του Ζέρβα στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Η Α.Ε.Μ. ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κράνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87΄ και ο έμπειρος επιθετικός θα λείψει από το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή στο Μεσολόγγι.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού υπήρξαν επεισόδια και η Αστυνομία έκανε 13 συλλήψεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nafpaktianews.gr.

Το φιλμ του αγώνα.

10′ Κεφαλιά του Δημητρακόπουλου μπλόκαρε εύκολα ο Ζέρβας.
12′ Κεφαλιά του Θεοχάρη η μπάλα άουτ.
25′ Ο Κράνης κλέβει τη μπάλα δίνει ωραία πάσα στον Σακελαρόπουλο ο οποίος καθυστέρησε και έχασε την μπάλα.
31’ Σέντρα του Καζανά περνά άουτ καθώς ο Δημητρακόπουλος δεν πρόλαβε.
44′ Σουτ του Δημόπουλου η μπάλα άουτ.
47′ Άστοχο σουτ του Λαγού
57′ Ο Δημητρακόπουλος από πλεονεκτική θέση θεωρεί ότι έχει καταλογιστεί οφσάιντ και δεν τελειώνει την φάση παρότι ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί.
59’ Ο Κράνης κλέβει την μπάλα από τον  Θεοχάρη όμως ο Σακελαρόπουλος από πλεονεκτική θέση όμως δε μπορεί να αξιοποιήσει.
61′ Γυριστό σουτ του Λαγού αποκρούει ο Ζέρβας.
69′ Ύστερα από σέντρα του Καραγιάννη ο Κονίδας θα πιάσει την κεφαλιά αλλά θα περάσει άουτ.
71′ Εντυπωσιακό σουτ του Θεοχάρη αναγκάζει τον Ζέρβα να διώξει εκπληκτικά στο παραθυράκι της εστίας του.
78′ Κοντινή κεφαλιά πάσα του Μπαλαούρα ο Σακελαρόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει τροχιά και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
79′ Ο Κράνης σημειώνεται σε θέση οφσάιντ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες.
84’ ΓΚΟΛ. Σέντρα του Καραγιάννη  με κεφαλιά ο Καλαβρουζιώτης προλαβαίνει την έξοδο του Ζέρβα και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.
87’ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη για τον Κράνη.
92′ Ο Λαγός από πλεονεκτική θέση θέλει να πλασάρει τον  Ζέρβα ο οποίος μπλοκάρει.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Δουλιώτης, Καζανάς (70′ Καλαβρουζιώτης Θ.), Μπαλαμπάνης, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης Α. (66’ Κονίδας), Λαγός, Θεοχάρης, Δημητρακόπουλος (89′ Δερβίσης) Παπαποστόλου, Καραγιάννης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης (90′ Πατσουράκης), Κράνης, Ζέρβας (72′ Ζαρκάδας), Σακελαρόπουλος.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »