Τελευταια Νεα

22 Απρ 2017

Psychoμένη ισοπαλία για τον Α.Ο. Χάλκειας στο Δοκίμι

Ο άνθρωπος που έβαλε πέρσι τη "σφραγίδα" του στη μεγαλύτερη επιτυχία του Α.Ο. Χάλκειας σκοράροντας το γκολ στο νικηφόρο τελικό Κυπέλλου, έδωσε προβάδισμα παραμονής στην ομάδα του. Ο λόγος για τον Αλέξη Ψυχογιό που μπήκε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα στο Δοκίμι και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε κάνοντας το 1 - 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα των μπαράζ παραμονής. Έτσι η σειρά πηγαίνει τώρα στο παιχνίδι στο Αντίρριο με τον Α.Ο. Χάλκειας να θέλει τη νίκη για να παραμείνει και τον Απόλλωνα να θέλει ισοπαλία για να πάει σε τρίτο παιχνίδι στο Δοκίμι ή νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι με τη Χάλκεια να αμύνεται σωστά και να μην τους επιτρέπει να απειλήσουν.Ο Γκιάτα σε κάποιες περιπτώσεις που χρειάστηκε λειτούργησε σωστά, όμως δε μπόρεσε να αντιδράσει στη φάση του 37ου λεπτού. Σε εκείνο το σημείο ο Φώτης Κορομηλάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Θύμιος Κοκώνης με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρίες με το Γκιάτα να νικά τον Κορομηλά στο σουτ που έκανε στο 48΄ και να προλαβαίνει το Νίκο Αθανασίου στο 51΄. Σε δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω σε Κοτρότσο και Γαρούφη με το Γκιάφη να λέει "παίζεται". Στο 73΄ ο Α.Ο. Χάλκειας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Κάκκο να πασάρει και τον Ψυχογιό με όμορφο πλασέ να κάνει το 1 - 1. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή. Ο Γιαβρούτας πέρασε τη μπάλα στον Ευθυμιόπουλο που βγήκε απέναντι στον Ανδριόπουλο, πλάσαρε και η μπάλα πέρασε εκατοστά από το δοκάρι άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους στη συνέχεια, όμως ο Απόλλωνας σε δύο περιπτώσεις "ξεκλείδωσε" την αντίπαλη άμυνα αλλά τα σουτ του Δαλαγιώργου και του Κοτρότσου εξουδετερώθηκαν από το Γκιάτα με το 1 - 1 να παραμένει μέχρι το τέλος.
Στο τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Απόλλωνα εξέφρασαν έντονα παράπονα στο Δημήτρη Γκιάφη για τις δύο φάσεις που διαμαρτύρονται για πέναλτι, κάτι που επισήμανε και ο Θόδωρος Λαυράνος σε δηλώσεις του στην κάμερα του olatagoal.gr.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Φώτη Κορομηλά από δεξιά ο Κοτρότσος πιεζόμενος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στο Νίκο Τσακανίκα που έκανε την προβολή, αλλά ο Γκιάτα έκλεισε σωστά και έδιωξε.
16΄ Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανδριόπουλου στον Αλμπάνη.
22΄ Σουτ του Φώτη Κορομηλά από καλή θέση η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
24΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά προβολή του Νίκου Αθανασίου στο πρώτο δοκάρι η μπάλα κόντραρε και πέρασε εκτός σε νέο κόρνερ.
25΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλα ο Δαλαγιώργος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Γκιάτα.
37΄ Γκολ. Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Θύμιος Κοκώνης με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
48΄ Σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Κοτρότσος βρίσκεται στο έδαφος με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στο Φώτη Κορομηλά που από καλή θέση έπιασε το σουτ και έδιωξε ο Γκιάτα.
51΄ Ο Κοτρότσος έβγαλε κάθετη μπαλιά με το Γκιάτα να βγαίνει από την περιοχή και να διώχνει σωτήρια προ του Νίκου Αθανασίου. 
60΄ Οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι σε τράβηγμα του Μπίμπα στο Γαρούφη.
73΄ Γκολ. Πάσα του Κάκκου στον Ψυχογιό που από αριστερά με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
74΄ Κάθετη του Γιαβρούτα στον Ευθυμιόπουλο που απέναντι από τον Ανδριόπουλο πλασάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.
92΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κάπο από το κέντρο ο Ανδριόπουλος δεν αιφνιδιάστηκε και μάζεψε τη μπάλα.
93΄ Φάουλ του Νίκου Αθανασίου ο Φώτης Κορομηλάς πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στο Δαλαγιώργο που σούταρε και απέκρουσε ο Γκιάτα.
95΄ Σουτ του Κοτρότσου έδιωξε δύσκολα ο Γκιάτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Ανδριόπουλος, Τσακανίκας Ι. (89΄ Λύρος), Μανουσάκης, Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλής (86΄ Καμμένος), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Τσακανίκας Ν. (75΄ Κοκώνης Κ.).

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτα, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (61΄ Βαλής), Μπίμπας, Κάπο, Μυλωνάς, Ευθυμιόπουλος, Δαδάνης (72΄ Ψυχογιός), Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Αλμπάνης (61΄ Κάκκος).
« PREV
NEXT »