Τελευταια Νεα

1 Απρ 2017

Άρει την εμπιστοσύνη σε Γραμμένο ο Παναγιώτης Παπαχρήστος

Δε θα στηρίξει το Βαγγέλη Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις των δύο ανδρών διαταράχτηκαν το τελευταίο διάστημα και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ έχει πάρει ήδη την απόφαση να μην ψηφίσει για νέο Πρόεδρο στην ΕΠΟ τον υποψήφιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν στη γιορτή της ΕΠΣΝΑ στην οποία ο κ. Γραμμένος ήταν καλεσμένος, όμως επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους και δεν παρέστη. Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος ενοχλήθηκε με τη στάση αυτή, καθώς και τη στάση του κ. Γραμμένου τις επόμενες ημέρες. Όταν επικοινώνησαν ο κ. Γραμμένος φαίνεται να μην έπεισε με τις εξηγήσεις τους και η ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν φυσικό επακόλουθο. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ επικοινώνησε με τους συνεργάτες του και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις και δέρεται να έχουν συμφωνήσει να μη στηρίξουν το Βαγγέλη Γραμμένο.
Το θέμα θα έχει συνέχεια, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι δεδομένο αν θα υπάρξει άλλος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ και ποιες θα είναι τελικά οι κινήσεις που θα κάνουν όσοι δεν επιθυμούν να ψηφίσουν το μοναδικό ως αυτή τη στιγμή υποψήφιο.
« PREV
NEXT »