Τελευταια Νεα

6 Απρ 2017

Μάκης Χάβος: Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού

Το 3-0 από την Ξάνθη είναι βαρύ για τον Παναιτωλικό, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή του, Μάκη Χάβο, το σκορ δεν μαρτυράει την εικόνα του αγώνα. 
Κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκε ο Παναιτωλικός το δεύτερο και το τρίτο γκολ στο ματς με την Ξάνθη σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο. «Το σκορ είναι βαρύ δυστυχώς για μας και νομίζω ότι δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου. 

«Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και φτάσαμε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή. Δυστυχώς όμως στα τελευταία 16 μέτρα δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια και σίγουρα εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχτήκαμε πάλι σε κλέψιμο της μπάλας δεύτερο γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν πάλι να παίξουν, δυστυχώς δεν έγινε το 2-1 και σε μία ανύποπτη φάση, πάλι από δικιά μας μπάλα έγινε το 3-0 και εκεί νομίζω ότι κρίθηκε και τελείως το παιχνίδι. Έχω την εντύπωση ότι όλα πήγαν αντίθετα στη ροή του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, το σκορ είναι βαρύ δυστυχώς για μας και νομίζω ότι δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ξάνθης, εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός.


http://www.sport-fm.gr
« PREV
NEXT »