Τελευταια Νεα

26 Απρ 2017

Απάντηση του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα στην ανακοίνωση της Αναγέννησης και πρόσκληση σε συζήτηση για συνεργασία

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα απαντάει στην αντίστοιχη της Αναγέννησης Θέρμου καλώντας ταυτόχρονα τους διοικούντες της ομάδας σε συζήτηση για τη συνεργασία των ομάδων του Θέρμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Θέρμο 25-4-2017
Αριθμός πρωτοκόλλου 9

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ

Θέμα: Συνεργασία ομάδων Δήμου Θέρμου

Αγαπητοί φίλοι

Αναφερόμεθα σε σχετικό πρακτικό του Δ.Σ. σας με το οποίο μας καλούσατε σε συνεργασία τον Ιανουάριο του 2017.Τότε το Δ.Σ. του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα ανταποκρινόμενο εμπράκτως , σας παραχωρήσαμε με μετεγγραφή πέντε (5) παίχτες για την ενίσχυση της ομάδας σας, απ’ την οποία απεχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αντίστοιχα πήραμε και εμείς από σας έναν ποδοσφαιριστή.
Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  Ατωλ/νίας καλούμε  το Διοικητικό σας Συμβούλιο σε συνάντηση την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δήμου Θέρμου με σκοπό να συζητήσουμε για τις προϋποθέσεις λειτουργίας μιας  ποδοσφαιρικής ομάδας στο Δήμο Θέρμου που θα είναι βιώσιμη και θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει. 
Σε περίπτωση ανυπέρβλητου εμποδίου να επικοινωνήσετε στα ως άνω τηλέφωνα, ώστε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι Τετάρτη 3 Μαΐου 2017.

                                             Με εκτίμηση 
                                               Για το Δ.Σ.
            Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας 

Παπαθανασόπουλος Ιωάννης                       Κόκκοτος Δημήτριος

Παράλληλα θέλουμε να απαντήσουμε στην ανακοίνωση της Αναγέννησης Θέρμου με τα παρακάτω σχόλια.
1. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε στη μέση του πρωταθλήματος ήταν το νόμιμο και το σωστό, δηλαδή μετεγγραφές όπως γίνεται με όλους τους συλλόγους. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν εκ του πονηρού και θα δημιουργούσε προβλήματα και πιθανές κατηγορίες για αλλοίωση πρωταθλήματος.
2. Εμείς περιμένουμε σύσσωμο το Δ.Σ. της Αναγέννησης την Πέμπτη, για να γνωριστούμε κιόλας, διότι στο έγγραφό τους δεν υπάρχουν οι υπογραφές και τα ονόματα στη θέση Προέδρου και Γραμματέα. Εξάλλου κατά καιρούς είχαμε μάθει για παραιτήσεις Προέδρου και μελών του Δ.Σ. της Αναγέννησης.
3. Όσο για τη δεκαήμερη προθεσμία για την οποία μας κατηγορούν ότι δεν απαντήσαμε θέλουμε να παρατηρήσουμε ότι ούτε ο Σόιμπλε, που υποτίθεται είναι σε θέση ισχύος, δε βάζει τέτοιες προθεσμίες για την υπογραφή των μνημονίων.
Οποιεσδήποτε εποικοδομητικές προτάσεις περιμένουμε να τις συζητήσουμε στη συνάντησή μας, πράγμα που είναι και επιθυμία των φιλάθλων του Θέρμου.
« PREV
NEXT »