Τελευταια Νεα

26 Απρ 2017

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό. Την Παρασκευή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ θα μπορούν να προμηθεύονται από ένα εισιτήριο οι κάτοχοι διαρκείας με έκπτωση 50% και όσοι είχαν εισιτήριο των δύο τελευταίων αγώνων. Το Σάββατο από τις 11 μέχρι τις 3 και την Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 7 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου για όλους τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο. Κανονικά θα λειτουργήσει το πέταλο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι από 8 έως 20 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 30 Απριλίου και της διάθεσης των εισιτηρίων κάνει γνωστό ότι:

  1. Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που στήριξαν και φέτος την προσπάθεια της ομάδας μας με αγορά εισιτηρίου διαρκείας, προσφέρει στους κατόχους τους τη δυνατότητα αγοράς ΕΝΟΣ απλού εισιτηρίου με έκπτωση 50% στη μεγάλη και μικρή κερκίδα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας τους, την Παρασκευή 28 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 17.00.
  2. Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που με απλό εισιτήριο βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στους δύο τελευταίους αγώνες με τη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης, τους προσφέρει προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Την Παρασκευή 28 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 17.00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο, με απαραίτητη προϋπόθεση να είχε εκδοθεί εισιτήριο σε τουλάχιστον ένα από τους αγώνες με τη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης, όπως αυτό καταγράφηκε στο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
  3. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν το Σάββατο 29 Απριλίου από τις 11.00 έως τις 15.00 και την Κυριακή από τις 11.00 έως την έναρξη του αγώνα. Από το απόγευμα της Παρασκευής παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν on line εισιτήρια για όλες τις Θύρες, μέσω του www.viva.gr.
  4. Με την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης σκέπαστρου, ανοίγει και πάλι το πέταλο του γηπέδου (Θύρες 6, 7, 8). Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 8 (που φιλοξενήθηκαν κατά τη διάρκεια των έργων στη Θύρα 5), επιστρέφουν στη θέση τους.
  5. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας που στήριξαν έμπρακτα και φέτος την προσπάθεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας μας για να γιορτάσουμε τη λήξη του πρωταθλήματος, απολαμβάνοντας τον αγώνα με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την Κυριακή 30 Απριλίου (ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.).

Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:
Θύρα 1 και Θύρα 2          20 ευρώ
Θύρα 3 και Θύρα 5          10 ευρώ
Θύρα 4                               12 ευρώ
Θύρα 4A                            15 ευρώ
Θύρα και Θύρα  7          8 ευρώ
Για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 και μετά (όπως αποδεικνύεται από τον ΑΜΚΑ τους) και γυναίκες οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρα 1 και Θύρα 2          14 ευρώ
Θύρα 3 και Θύρα 5            7 ευρώ
Θύρα και Θύρα 4A         8 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί το εισιτήριο, το οποίο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικό και ονομαστικό. Κατά την είσοδο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ταυτοποιείται το όνομα που αναγράφεται στο εισιτήριο με τον κάτοχό του.
« PREV
NEXT »