Τελευταια Νεα

3 Απρ 2017

Μάκης Χάβος: Όσο δεν έχεις εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή πρέπει να βρίσκεις κίνητρο

Μετά το ματς στο Αγρίνιο ο Μάκης Χάβος τόνισε πως η ομάδα είχε κίνητρο ενώ ο Στάικος Βεργέτης ανέφερε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. 

Αναλυτικά: 

Χάβος: «Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι με δύναμη και μονομαχίες. Δεν κινδυνέψαμε εκτός από στατικές φάσεις. Στο καθαρά επιθετικό κομμάτι περίμενα περισσότερες συνεργασίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Προσπάθησαν τα παιδιά και ελπίζω στο κομμάτι αυτό στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Όσο δεν έχεις εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο. Πρέπει πάντα να έχουμε τη νοοτροπία, ότι παιχνίδι και να είναι να το κερδίζουμε και για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Δυστυχώς σήμερα δυο – τρία παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα», είπε σχετικά. Και συνέχισε.  

«Πολλές φορές όταν προηγείσαι νωρίς στο σκορ παίρνει μέτρα ο αντίπαλος στο γήπεδο. Οσο το ματς βρισκόταν στο 1-0 είναι πάντα εύθραυστο ειδικά όταν έχεις μια ομάδα σαν τον Αστέρα Τρίπολης με πολλά ψηλά παιδιά». 

Βεργέτης: "Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και ενδιαφέρον. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και πιεστήκαμε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1 και να είχαμε φύγει με τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε.

Για την προσπάθεια των παικτών του: "Είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαν το ψυχικό σθένος κάτω από το βάρος αυτής κατάστασης και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν".
« PREV
NEXT »