Τελευταια Νεα

1 Απρ 2017

Επέστρεψε στις νίκες η Φλόγα

Στις νίκες επέστρεψε η Φλόγα Παλαιομάνινας επικρατώντας με 4 - 0 στο γήπεδο Καραπαππά του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιώργου Γιάκου έφτασε τους 59 βαθμούς, ενώ η πρώην ομάδα του νεαρού τεχνικού παρότι ηττήθηκε, έμεινε και μαθηματικά στην Α΄ Κατηγορία με 38 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη φάση στο παιχνίδι. Ήταν το 7ο λεπτό όταν ο Μπάμπης Νάκος κέρδισε φάουλ και το εκτέλεσε στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κούντρα. Οι παίκτες του Θανάση Πρεβέντζα προσπάθησαν στη συνέχεια να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όμως δε νίκησαν τον Κατερινόπουλο με το 1 - 0 να παραμένει και να είναι το σκορ του ημιχρόνου. 
Τα πάντα ως προς την τελική έκβαση του παιχνιδιού κρίθηκαν στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 54΄ ο Μπάμπης Νάκος με πλασέ μετά την πάσα του Ξευγένη έκανε το 2 - 0 και στο 58΄ ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ξευγένης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του και δικό του. Στο 80΄ ο Κώστας Πιστιόλης μετά από πάσα του Καντάνη διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 4 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Γκολ. Ο Νάκος κερδίζει φάουλ από τον Προβίδα λίγο έξω από την περιοχή και αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κούντρα για το 1 - 0.
16΄ Βαθιά μπαλιά του Κόκκοτου ο Μπαρδάκης από πλάγια βγαίνει απέναντι στον Κατερινόπουλο και γυρίζει τη μπάλα, όμως ο Καρβελάς δεν ακολουθεί και χάνεται η ευκαιρία.
21΄ Μπαλιά του Σαμψώνα στον Ξευγένη που κοντρολάρει με το στήθος, όμως σουτάρει χλιαρά με το αριστερό με τον Κούντρα να πέφτει και να αποκρούει.
41΄ Σέντρα σουτ του Στεργίου από αριστερά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
54΄ Γκολ. Πάσα του Ξευγένη στο Νάκο που με πλασέ κάνει το 2 - 0.
58΄ Γκολ. Ο Ξευγένης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Κόκκοτο και ο Νάκος ευστοχεί στην εκτέλεση κάνοντας το 3 - 0.
80΄ Γκολ. Πάσα του Καντάνη στον Πιστιόλη που με πλασέ κάνει το 4 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Π., Ψηφής, Λίτσος, Καντάνης, Κακούρης, Ντζιμάνης (66΄ Στριμμένος), Ξευγένης (69΄ Νούλας Σ.), Νάκος (76΄ Πιστιόλης), Σαμψώνας.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας, Γρηγοράκης, Μαραγιάννης (81΄ Παππάς), Κόκκοτος, Προβίδας, Νικολόπουλος (71΄ Μπέσσας), Φάτσαλης (76΄ Ντζελέπης), Καλοκαίρης Ν.Α., Καρβελάς, Μπαρδάκης, Στεργίου.

φωτογραφία: Γιάννης Τσιντζέλης, agriniogoal.gr
« PREV
NEXT »