Τελευταια Νεα

15 Απρ 2017

Μόνο για τη "Δόξα" η Δόξα....ανέλαβαν δράση οι εθελοντές

Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου, που τελείωσε πριν ένα μήνα, οι διοικούντες της Δόξας Καινουργίου διαμαρτύρονταν γιατί δεν ήταν έτοιμο το γήπεδο να παίξει <<μπάλα>> η ομάδα στην έδρα της. 
Τα έβαλαν με Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Τοπικά Δημοτικά Συμβούλια, με όλους. Το Γραφείο Τύπου της ομάδας <<δούλευε>>  για να βγάλει ανακοινώσεις.
Τελικά το γήπεδο παραδόθηκε και η ομάδα αγωνίστηκε στην έδρα της τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.
Από την ημέρα όμως που  τελείωσε το πρωτάθλημα, τελείωσε και το ενδιαφέρον των διοικούντων της ομάδας για το γήπεδο. Κανείς δεν ασχολήθηκε για την τύχη του γηπέδου που οι πολίτες αυτού του τόπου το πληρώνουν. 
Τώρα δεν τους ενδιαφέρει ο αγωνιστικός χώρος; Τώρα δεν τους ενδιαφέρει που θα παίξει του χρόνου η ομάδα; Εδειξαν ενδιαφέρον αν το γήπεδο συντηρείται, αν το χόρτο κουρεύεται, αν το χόρτο ποτίζεται; Καμία ανακοίνωση. 
Θα δείξουν όμως ενδιαφέρον πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Και σε περίπτωση που το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση θα <<δουλέψει>> το Γραφείο Τύπου της ομάδας και θα βγάλει ανακοινώσεις.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται. 
Όπως διαβάσαμε στο http://kainourgiopress.blogspot.gr/  δημιουργήθηκε Εθελοντική Ομάδα Διαχείρισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων. 
Αναλυτικά η ανάρτηση του kainourgio press.

Με πρωτοβουλία αθλητών του Καινουργίου συστήθηκε η Εθελοντική Ομάδα Διαχείρισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Καινουργίου.
Σκοπός της ομάδας
είναι η αναβάθμιση,η συντήρηση και η καλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του χωριού,σε συνεργασία με την Δ.Κ Καινουργίου.

Όμως επίσης βασικός σκοπός είναι η προσέλκυση νέων παιδιών στα αθλητικά δρώμενα του χωριού.

Αθλητές του χωριού με μεγάλο ενδιαφέρον για την Δόξα ,τις υποδομές της και τις αθλητικές εγκαταστάσεις παρουσίασαν την εθελοντική τους πρόταση στον πρόεδρο του Καινουργίου και με απόφαση του τοπικού Δ.Σ εγκρίθηκε η σύστασή της και οι αρμοδιότητες αυτής.

Πρωτεργάτες και μέλη της Πρωτοβουλίας είναι οι:

Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος είναι ο γενικός συντονιστής
Πάνος Καρόπουλος
Χρήστος Κωνσταντίνου 
Δημήτρης Τζορτζώπουλος 
Αντώνης Κορδάτος
Θόδωρος Τσιλιμέκης
Αποστόλης Αγγέλης
Ανδρέας Ευθυμίου

Για τυπικούς λόγους η λειτουργία της ομάδας θα πρέπει να εγκριθεί από την Δημοτική Αρχή,κάτι που αναμένεται μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Οι Εθελοντές αναλαμβάνουν την συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Καινουργίου,αγωνιστικό χώρο,κτιριακές εγκαταστάσεις,περιποίηση εξωτερικών χώρων,το γήπεδο 5Χ5 και τον υπό διαμόρφωση χώρο που θα γίνει ο χώρος άθλησης(βοηθητικό).

Όλα τα προβλήματα που θα εντοπίζονται θα λύνονται σε συνεργασία με το τοπικό Δ.Σ.

Ειδικά το Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου θα είναι στην διάθεση της Δόξας και των υποδομών για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όποτε χρειαστεί.

Ο πρόεδρος του Καινουργίου συγχαίρει δημόσια τους εμπνευστές αυτής της ιδέας ,που εθελοντικά θα δουλέψουν για το καλό του χωριού.

Καλή επιτυχία!!!

« PREV
NEXT »