Τελευταια Νεα

3 Απρ 2017

Πρώτο βήμα για την άνοδο η Προοδευτική... 67 - 53 το Β.Α.Ο. Άρτας

Στην 1η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ η Προοδευτική κέρδισε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου το Β.Α.Ο. Άρτας με 67 - 53. Έτσι η ομάδα του Βασίλη Ζαρκάδα έκανε το πρώτο "βήμα" ανόδου υποχρεώνοντας στην πρώτη της ήττα στη χρονιά την ομάδα της Άρτας.
Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο. Η Προοδευτική βρήκε τις λύσεις στην επίθεση στο δεύτερο δεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά 5 πόντων. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ και όλα έδειχναν ντέρμπι μέχρι το φινάλε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά και ήταν πολύ άστοχες και τη λύση στους γηπεδούχους την έδωσε ο Φραγγελάκης που μετά το 33ο λεπτό πέτυχε 7 πόντους από τους 10 της Προοδευτικής δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά η Προοδευτική άνοιξε περισσότερο τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό 67 - 53.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν π Θανάσης Ζαμπάρας που σημείωσε 20 πόντους και ακολούθησαν ο Φραγγελάκης με 12 και ο Τσάσσης με 11. Για το Β.Α.Ο. Άρτας πρώτος σκόρερ και μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Μπούγιας με 14.
Για ένα ακόμα παιχνίδι αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του κόσμου και ειδικά των νεαρών φιλάθλων της "Προοδευτικής Ταξιαρχίας" που δημιούργησαν ξεχωριστή ατμόσφαιρα και βοήθησαν σημαντικά τους παίκτες του Βασίλη Ζαρκάδα.

Δεκάλεπτα: 15 - 15, 33 - 28, 46 - 42, 67 - 53.

Διαιτητές: Ασημακάκη - Ρουπακιάς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Ζαρκάδας): Αραχωβίτης 7(1), Διαμάντης 6, Καλαμπαλίκης 9, Μπαλωμένος, Μακρής 2, Φραγγελάκης 12(1), Χαντζής, Κρητικός, Κατερινόπουλος, Ζαμπάρας 20(2), Τσάσσης 11, Φωτόπουλος.

Β.Α.Ο. ΑΡΤΑΣ (Παναγιώτης Ασπρούδης): Μπούγιας 14(2), Πετανίτης 7(1), Ζήρας, Φωτάκης 4, Καλιακάτσος, Κέφης 2, Χριστογιάννης 8, Ασπρούδης 7(1), Δράκος 4, Λούκας 4, Μπαΐδης 3(1), Μόσιαλος.
« PREV
NEXT »