Τελευταια Νεα

8 Απρ 2017

4-1 η Φλόγα τον Αχελώο

Με σκορ 4-1 επιβλήθηκε η Φλόγα Παλαιομάνινας του Αχελώου Αγγελοκάστρου και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μόλις στο 9' ο Πιστιόλης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Φλόγα με το Νάκο στο 12' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 15' ο Πιστιόλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Νάκο να χάνει την ευκαιρία στο 33' να αυξήσει το σκορ αφού το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.
Ο Τουρλίδας στο 63΄πέτυχε το 4-0 και πέντε λεπτά αργότερα (68') ο Φούντας μείωσε στο τελικό 4-1. Στο 85'  ο Πιστιόλης με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος): Κατερινόπουλος, Γκουτσέλης, Νούλας (65' Ντζιμάνης), Στριμμένος (46' Παναγιωτόπουλος), Λίτσος, Καντάνης, Σαμψώνας (58' Τουρλίδας), Ψηφής, Πιστιόλης, Νάκος, Νταλαπέρας
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Χρήστος Ζαπάντης):  Τσιλίκας, Φούντας Α.Δ. (46' Μπούτιβας Σ.), Μπαμπάτσικος, Μπακογιάννης, Ζαρκανίτης, Σαγάνας, Ρουσογιάννης, Κουζέλης (52' λ.τ. Φούντας Αλ.), Μπούτιβας (75' Σαγάνας Γ.), Καραλής, Πελεκάνος
« PREV
NEXT »