Τελευταια Νεα

29 Απρ 2017

Μπούκα-ρε για Γ΄Εθνική ο Παναμβρακικός.... ΑΕ Μεσολογγίου - Παναμβρακικός 0-3

Με το εντυπωσιακό 0-3 πέρασε από το Μεσολόγγι και την έδρα της ΑΕΜ ο Παναμβρακικός Μπούκας για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.
Η ομάδα της Μπούκας αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Φλόγα στους τρεις βαθμούς ενώ η ΑΕΜ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των μπαράζ με δύο βαθμούς.
Στο 29' από λάθος του τερματοφύλακα Ζέρβα ο Αποστόλης Τσιούνης "έκλεψε" τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στο 55' άλλος ένας πρώην παίκτης της ΑΕΜ, ο Θανάσης Καβαλλάρης, με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζέρβα για το 0-2.
 Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Αποστόλης Τσιούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 63'.
Το φιλμ του αγώνα:
6΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα Ζαρκάδα στην περιοχή, προβολή Μιχαλόπουλου η μπάλα θα προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρόκκου και θα καταλήξει άουτ.
11΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.
25΄εκτελεση φάουλ του Ζέρβα Ν., κεφαλιά Πασπαλιάρη στην αγκαλιά του Ρόκκου.
29΄ΓΚΟΛ, άστοχη έξοδος του Δημήτρη Ζέρβα, ο Αποστόλης Τσιούνης θα κλέψει την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-1.
37΄σουτ του Λαγοπάτη, ελάχιστα άουτ.
39΄σουτ του Κράνη, ασταθείς απόκρουση του Ρόκκου θα διώξει έγκαιρα σε κόρνερ ο Μακρής.
46΄σέντρα του Ζαχαράκη στην περιοχή, κεφαλιά του Νεκτάριου Ζέρβα λίγο άουτ.
55΄ΓΚΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΜ με την μπάλα να μην απομακρύνεται, σουτ του Θανάση Καβαλλάρη έξω από την περιοχή θα κρεμάσει τον Δημήτρη Ζέρβα και θα κάνει το 0-2.
63΄ΓΚΟΛ, αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Αποστόλη Τσιούνη να ανατρέπεται από τον Δενδρινό και να κερδίζει το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης που θα κάνει το τελικό 0-3.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Βασιλόπουλος και Σούζας.
ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (66΄Χαλαζιάς), Ζέρβας Ν. (71΄Πατσουράκης), Ζαρκάδας (57΄Σακελαρόπουλος).
Παναμβρακικός Μπούκας: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Μπαλάφας, Μακρής, Κοκώνης Ε., Κάκκος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α. (Τσιούνης Π.), Δράκος (71΄Κοκώνης Σ.), Λαγοπάτης, Καβαλλάρης Θ., Μούτσα.
http://aitosports.gr
« PREV
NEXT »