Τελευταια Νεα

14 Μαρ 2017

To pre game του τελικού της ΕΠΣΝΑ που είναι αφιερωμένος στα άτομα με αναπηρία

Η Α.Ε. Μεσολογγίου και η Φλόγα Παλαιομάνινας θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κυπελλούχου της ΕΠΣΝΑ στον 46ο τελικό της διοργάνωσης αύριο στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Ένας τελικός που είναι αφιερωμένος στα άτομα με αναπηρία και μάλιστα τους διαιτητές και τις δύο ομάδες θα συνοδέψουν στον αγωνιστικό χώρο παιδιά από το ειδικό Δημοτικό Σχολείο "Μαρία Δημάδη", τα οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και όλοι είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν το τρόπαιο.
Η Α.ΕΜ. στοχεύει στην 7η κατάκτηση του Κυπέλλου και στην προσπάθεια αυτή ο Χρήστος Ζαρκαβέλης έχει ευχάριστο "πονοκέφαλο", καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη και το τρόπαιο, που διεκδίκησε αλλά δεν κέρδισε πέρσι με την Κ20 του Παναιτωλικού.
Από την πλευρά της η Φλόγα συμμετέχει στο δεύτερο τελικό της ιστορίας της και θέλει να κάνει το "2 στα 2", αφού πρόπερσι στο Παπαχαραλάμπειο πήρε το Κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο Αντιρρίου. Ο Βαλάντης Ζώης που θα διεκδικήσει για πρώτη φορά σαν προπονητής έναν τίτλο που έχει κατακτήσει σαν παίκτης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χρήστο Στρεμμένο, Πάνο Στριμμένο και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Καντάνη, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Σπύρος Νούλας. 
Η τιμή των εισιτηρίων του τελικού είναι στα 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για παιδιά μέχρι 15 ετών είναι ελεύθερη. Στο γήπεδο θα ανοίξουν οι θύρες 1, 2 και αυτή των επισήμων με τους φιλάθλους της Α.Ε.Μ να είναι στη Θύρα 1 και της Φλόγας στη Θύρα 2. 
« PREV
NEXT »