Τελευταια Νεα

6 Μαρ 2017

Στο κόλπο της ανόδου με εξάρα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κέρδισε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου τον ΠΑΟ Αγρινίου με 6 - 1 και διατήρησε τις ελπίδες ακόμα και για την απευθείας άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Πάνου Καρύμπα έφτασε τους 45 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με Θύελλα Αγίου Ανδρέα και ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη και στραβοπάτημα των δύο συνδιεκδικητών της ανόδου για να πάρει απευθείας το εισιτήριο για την Α΄ Κατηγορία ή στραβοπάτημα μίας εκ των δύο για να μπει με πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αριστόπουλο στο 3ο λεπτό, ενώ στο 19΄ πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους με κεφαλιά του Αλέξανδρου Μπούρου. Δύο λεπτά αργότερα ο Μακρής μείωσε για τους γηπεδούχους, ενώ στο 29΄ ο Καρύμπας είχε σουτ στο δοκάρι. Παρά τις ευκαιρίες κυρίως του ΠΑΟΚ στη συνέχεια το 1 - 2 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις με τον ΠΑΟΚ να είναι ουσιαστικός και να της τελειώνει σωστά πετυχαίνοντας τέσσερα ακόμα τέρματα. Στο 52΄ ο Καρύμπας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1 - 3, στο 64΄ ο Αρκουμάνης σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας των Καλυβίων, στο 66΄ ο Χρήστος Αυγέρης έκανε πέντε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και στο 78΄ ο Παπαγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 1 - 6.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Γκολ. Ο Παπαγιάννης τροφοδότησε έξω από την περιοχή τον Αριστόπουλο, ο οποίος απέφυγε τον αμυντικό και από πλάγια θέση εξαπέλυσε δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Αγγελόπουλου, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.
Ο Λιούλιος βρίσκει με με σέντρα τον Αυγέρη, που με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
11΄ Επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων από δεξιά, ο Παπαθανάσης πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τη μπάλα να φθάνει στο Μακρή ο οποίος από κοντά πέτυχε τέρμα, όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάιντ.
14΄ Σουτ έξω από την περιοχή του Παπαθανάση η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
15΄ Ο Καρύμπας λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή εκτέλεσε φάουλ, ο Αριστόπουλος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βγήκε μόλις άουτ.
17΄ Οι γηπεδούχοι εκτελούν κόρνερ, ο Γκουρνέλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
18΄ Ο Λιούλιος πασάρει στον Αριστόπουλο ο οποίος σούταρε προς την εστία και ο Αγγελόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
19΄ Γκολ. Ο Καρύμπας εκτελεί κόρνερ και ο Μπούρος από τη μικρή περιοχή με δυνατή κεφαλιά σημειώνει το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.
21΄ Γκολ. Κόρνερ από δεξιά των γηπεδούχων, ο Μακρής από πολύ κοντά πλάσαρε τον Θεοδωρακόπουλο και μείωσε σε 1-2.
29΄ Ο Καρύμπας από πλάγια της περιοχής, σούταρε στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στην κάθετη δεξιά δοκό της εστίας.
37΄ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Καρύμπα - Αριστόπουλου, η σέντρα του τελευταίου βρήκε τον Αρκουμάνη που σούταρε με τη μπάλα να βγαίνει αρκετά άουτ.
38΄ Ο Γκουρνέλος  μετά από χτύπημα φάουλ στέλνει τη μπάλα άουτ.
40΄ Ο Καρύμπας εκτελεί φάουλ, την κεφαλιά του Μπούρου μπλόκαρε ο Αγγελόπουλος.
44΄ Μακρινή μεταβίβαση του Καρύμπα προς τον Αρκουμάνη, που σούταρε με τη μπάλα να βγαίνει άουτ.
45΄ Ο Αρκουμάνης συνεργάστηκε με τον Αυγέρη, του σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
49΄ Σουτ του Αυγέρη από πλάγια αριστερά, η μπάλα άουτ.
52΄ Γκολ. Υπέροχη εκτέλεση κόρνερ του Καρύμπα, η μπάλα διέγραψε τροχιά και κατέληξε στο δεξιό γάμα του Αγγελόπουλου.
53΄ Σουτ του Παπαθανάση μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.
56΄ Ο Αυγέρης από πλάγια επιχειρεί σέντρα, ο επερχόμενος Λιούλιος μέσα από την περιοχή έστειλε άουτ τη μπάλα.
58΄ Σουτ του Γιάννη Μυλωνά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό για να μπλοκάρει στη συνέχεια με δυσκολία ο Αγγελόπουλος.
64΄ Γκολ. Ο Καρύμπας εκτελεί κόρνερ και βρίσκει τον Μπούρο που σούταρε, η μπάλα έφθασε στον Αρκουμάνη, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
66΄ Γκολ. Επιθετική προσπάθεια του Αυγέρη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Βασιλείου και πλάσαρε προς την εστία, ο Καράτσαλος προσπάθησε να διώξει, όμως η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι και κατόπιν στο σώμα του αμυντικού για να περάσει στη συνέχεια τη γραμμή του τέρματος.
70΄ Ο Λιούλιος σεντράρει από αριστερά  και ο Αυγέρης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
71΄ Καλή επιθετική ενέργεια και σουτ του Γκουρνέλου, μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.
73΄ Μια επίσης καλή προσπάθεια του Γκουρνέλου ο οποίος θέλησε να πλασάρει το Θεοδωρακόπουλο, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και βγήκε κόρνερ.
77΄ Ο Μακρής με ωραία προσπάθεια πέρασε τους αμυντικούς και σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα αμυντικών, για να αποκρούσει κατόπιν με δυσκολία ο Θεοδωρακόπουλος.
78΄ Γκολ. Ο Παπαγιάννης από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Βασιλείου.
80΄ Πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών των γηπεδούχων, ο Ζαφείρης σούταρε  για να μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος.
85΄ Πολύ καλό σουτ του Γκουρνέλου, μπλόκαρε ξανά ο Θεοδωρακόπουλος.
86΄ Σουτ του Μακρή η μπάλα πέρασε άουτ.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Αγγελόπουλος (61΄ Βασιλείου), Παπαθανάσης, Καλογεράκης, Στεφανίδης, Θ. Παπαθανάσης, Καράτσαλος, Πριτσούλης (46΄ Ζαφείρης), Γκουρνέλος, Μακρής, Χ. Γκουρνέλος, Κρανιάς (60΄ Υφαντής).

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Καρύμπας): Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Πατσαούρας (57΄ Παναγιωτόπουλος), Παπαγιάννης, Ν. Μυλωνάς, Αριστόπουλος, Λιούλιος (70΄ Ηλιάδης), Ι. Μυλωνάς, Αρκουμάνης (73΄ Κ. Στρατόπουλος), Καρύμπας, Αυγέρης.

πηγή: kalyvia.gr
« PREV
NEXT »