Τελευταια Νεα

5 Μαρ 2017

Τρίκαρδος η επιστροφή...στην Α΄ ΕΠΣΝΑ η ιστορική ομάδα της Κατοχής

Ο ιστορικός Τρίκαρδος Κατοχής επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου κέρδισε εκτός έδρας με 5 - 0 τον Α.Ο. Λυγιά και βρίσκεται και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με γκολ του Φορτσερά. Στο 40΄ ο Κουκουρδέλης πέτυχε το δεύτερο γκολ του Τρίκαρδου και το 0 - 2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Τα πάντα στο παιχνίδι κρίθηκαν ουσιαστικά σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55΄ ο Φορτσεράς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0 - 3 και στο 58΄ ο Γούργαρης σημείωσε το τέταρτο γκολ του Τρίκαρδου. Το τελικό 0 - 5 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Κουμπαρούλης.
Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ανθρώπους του Τρίκαρδου να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο, ενώ η γιορτή συνεχίζεται ακόμα στην Κατοχή.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Γιάννης Φούντας - Φώτης Δημητρόπουλος): Κανέλλος, Τσιριμώκος, Μυλωνάς, Βεϊζάι, Σωτηρόπουλος, Ζαμπάρας, Κουτσαυτίκης (60΄ Στάικος), Νικόπουλος, Κατσάμπας, Κοτσέτσος, Τσίκας (53΄ Δανιάς).

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Κούσουλας Ε., Κουτρούλης, Κουμπαρούλης, Ράπτης, Κούσουλας Ν., Βαλτογιάννης Κ. (55΄ Κοντοπάνος), Κουκουρδέλης, Βαλτογιάννης Σ. (58΄ Ματσίγκας Χ.), Φορτσεράς, Γουργάρης (65΄ Μαχαλιώτης Σ.), Κάκκος.
« PREV
NEXT »