Τελευταια Νεα

4 Μαρ 2017

Συνέχισε το νικηφόρο σερί η Φλόγα

Την 9η νίκη της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε στο γήπεδο Καραπαππά της Αναγέννησης Θέρμου με το εμφατικό 7 - 0. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Βαλάντη Ζώη ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με το Ναυπακτιακό με 52 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση έμεινε στους 16.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες της Φλόγας να "ξεκλειδώνουν" γρήγορα την άμυνα της Αναγέννησης και να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 8ο λεπτό. Στο 7΄ ο Τουρλίδας άνοιξε το σκορ και στο επόμενο λεπτό ο Νταλαπέρας με διαγώνιο σουτ έκανε το 2 - 0. Ο Πιστιολης σε δύο περιπτώσεις στο 11΄ και στο 15΄ νικήθηκε σε τετ α τετ από το Μιχάλη και στο 17΄ ο Τουρλίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ενδιάμεσα ο Κούκος προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 41΄ ο Παντής είχε σουτ ελάχιστα άουτ με το 2 - 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Φλόγα έκανε τρία τα τέρματά της με το Νάκο να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Χριστόπουλος όταν στη σέντρα που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπίστα. Ο Καλλιακμάνης είχε μια καλή ευκαιρία στο 50΄ και στη συνέχεια η Φλόγα βρήκε άλλες τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 69΄ ο Πιστιόλης έκανε το 4 - 0, δύο λεπτά αργότερα ο Κακούρης σημείωσε το πέμπτο τέρμα, ο Κακούρης στο 85΄ έκανε το 6 - 0 με γυριστό σουτ μετά από προβολή του Πιστιόλη όπου η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στο 87΄ ο Πιστιόλης με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το τελικό 7 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Νταλαπέρα ο Τουρλίδας με σουτ ανοίγει το σκορ.
8΄ Γκολ. Πάσα του Χριστόπουλου στο Νταλαπέρα που με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
11΄ Ο Πιστιόλης σε τετ α τετ πλασάρει και αποκρούει ο Μιχάλης. 
13΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κούκου απέκρουσε ο Διαμαντής.
15΄ Ο Πιστιόλης απέναντι από το Μιχάλη πλασάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης.
17΄ Σέντρα του Νταλαπέρα κεφαλιά του Τουρλίδα η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
41΄ Σουτ του Παντή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
46΄ Γκολ. Σέντρα του Χριστόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπίστα και υποδεικνύεται πέναλτι. Ο Νάκος ευστοχεί στην εκτέλεση και κάνει το 3 - 0.
50΄ Σέντρα του Παντή σουτ του Καλλιακμάνη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διαμαντής.
69΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Χριστόπουλου στον Πιστιόλη που με πλασέ κάνει το 4 - 0.
71΄ Γκολ. Πάσα του Πιστιόλη στον Κακούρη που με προβολή κάνει το 5 - 0.
85΄ Γκολ. Συρτή σέντρα του Νούλα ο Πιστιόλης κάνει την προβολή με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κακούρης με γυριστό σουτ κάνει το 6 - 0.
87΄ Γκολ. Ο Πιστιόλης κάνει ατομική ενέργεια και με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 7 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Νταλαπέρας (46΄ Γκουτσέλης), Νούλας Β., Ντζιμάνης, Λίτσος (46΄ Παναγιωτόπουλος Π.), Καντάνης, Χριστόπουλος, Ψηφής, Πιστιόλης, Νάκος (60΄ Κακούρης), Τουρλίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Κώστας Τσατσαράγκος): Μιχάλης, Καλλιακμάνης Δ.Γ., Μπίστας, Χρυσικός Β., Τριανταφύλλου, Τσατσαράγκος, Καλλιακμάνης Δ.Κ. (52΄ Στρατόπουλος), Χρυσικός Κ., Ζέλα, Κούκος, Παντής. 
« PREV
NEXT »