Τελευταια Νεα

26 Μαρ 2017

Θόδωρος Λαυράνος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στη Θύελλα

Με δηλώσεις του στο olatagoal.gr μετά τον αγώνα με τη Θύελλα Παραβόλας ο προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου, Θόδωρος Λαυράνος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί κατάφεραν να νικήσουν παρά το άγχος και την πίεση που είχαν για το αποτέλεσμα.
Επίσης εκφράζει τα ειλικρινά του συγχαρητήρια προς την ομάδα της Θύελλας για τη στάση της σε όλο το ματς και τόνισε ότι έτσι θα πρέπει να αγωνίζονται όλες οι ομάδες για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη μεγάλη νίκη παρόλο τη πίεση και το άγχος κατάφεραν να νικήσουν και να συνεχίζουν να ελπίζουν για την απευθείας παραμονή.
Θέλω επίσης να συγχαρώ ειλικρινά και την ομάδα της Θύελλας για τη στάση που είχαν σε όλο το ματς όσο και εάν δε μας άρεσε. Ετσι θα πρέπει να αγωνίζονται όλες οι ομάδες για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος γιατί θεωρώ ότι όλες οι ομάδες θα πρέπει να είχαν και να έχουν την ίδια στάση σε όλα τα ματς. Και πάλι ειλικρινά συγχαρητήρια και όσο για τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των παιχτών είναι θεωρώ μέσα στα πλαίσια της πίεσης για το αποτέλεσμα που ήθελαν και οι δύο ομάδες. Πιστεύω ότι την επόμενη μέρα όλοι ηρεμούν γιατί πάνω από όλα όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους.
« PREV
NEXT »