Τελευταια Νεα

12 Μαρ 2017

Επεισοδιακός ο αγώνας Αστέρας Αγρινίου - Αστέρα Παντάνασσας που έληξε με νίκη των γηπεδούχων


Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε Αστέρα Αγρινίου και Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 2-1.
Η αναμέτρηση διακόπηκε για 15'  καθώς στην ισοφάριση των γηπεδούχων σε 1-1 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν να ακυρωθεί το γκολ για φάουλ στον τερματοφύλακα Λιάπη. Σε εκείνο το σημείο υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα της Παντάνασσας με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Μπριάνης και ο αγώνας να διακοπεί για 15' και να ξεκινήσει με την παρουσία της αστυνομίας.
Ετσι ο Αστέρας με τη νίκη του αυτή κέρδισε το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ παραμονή απέναντι στον Κεραυνό Ποταμούλας ενώ η ομάδα της Παντάνασσας υποβιβάστηκε στη Γ' κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στις αρχές του β'  ημιχρόνου με γκολ του Moca στο 48΄με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 74' με τον Ξανθόπουλο. Το τελικό 2-1 έκανε ο Γαλανόπουλος στο 82'.

Αστέρας Αγρινίου: Καντάνης, Κονιώσης (63' Κουτσικάκης), Μπόκας, Βασιλείου, Τσάκαλος, Παπαθανάσης, Σπυρόπουλος (51' Γαλανόπουλος), Ξανθόπουλος, Πατσέας (84' Λεχωρίτης), Τσάμης, Μήτσος
Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: Λιάπης, Κουμάσης, Κουτσαύτης, Λιόκαυτος, Σούτας, Μπριάνης, Κρανιάς, Moca, Καφαλάς (54' Αγραφιώτης), Γκεζέπης, Doni (72' Moka)


« PREV
NEXT »