Τελευταια Νεα

16 Μαρ 2017

Διαιτητές τελικού ΕΠΣΝΑ: Άψογοι από την αρχή μέχρι το τέλος

Λένε πως ένας διαιτητής έχει κάνει καλά τη δουλειά του όταν περνά απαρατήρητος και κανείς δε μπορεί να θυμηθεί ποιος ήταν όταν περάσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτό σίγουρα το κατάφεραν οι διαιτητές του τελικού της ΕΠΣΝΑ. Ο πρώτος διαιτητής Δημήτρης Γκιάφης και οι βοηθοί του Κώστας Σούζας και Βασίλης Λιόνας έκαναν άριστη δουλειά και ελάχιστοι θα θυμούνται σε λίγο καιρό πως διηύθυναν το παιχνίδι που έκρινε το τρόπαιο.
Οι διαιτητές μπορεί να πέρασαν απαρατήρητοι μέσα στο γήπεδο, όχι όμως και πριν τον αγώνα. Η τριάδα του τελικού και ο 4ος διαιτητής Χριστόφορος Καραβασίλης έφτασαν στο γήπεδο φορώντας κουστούμι και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα επίσης με κουστούμι. Μετά τη λήξη του αγώνα πάντως μόνο ο Δημήτρης Γκιάφης το κράτησε.
Σε συζητήσεις που υπήρξαν οι διαιτητές παραδέχτηκαν πως ο αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο - "στολίδι" και πως σε τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ ευχάριστο να σφυρίζεις ένα παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως ο τελικός ήταν πραγματική γιορτή και σε αυτό συνετέλεσε και το διαιτητικό τρίο.

« PREV
NEXT »