Τελευταια Νεα

17 Μαρ 2017

Ευχαριστούν την ΕΠΣΝΑ οι υπεύθυνοι του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μαρία Δημάδη

Με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου "Μαρία Δημάδη" ευχαριστούν την ΕΠΣΝΑ για την πρωτοβουλία να μπουν μαζί με τους διαιτητές και τις ομάδες στον τελικό Κυπέλλου παιδιά από το Σχολείο και τονίζουν πως η Ένωση με την κίνησή της άνοιξε την πόρτα σε μαθητές με αναπηρία, κάτι που είναι κάλεσμα για ένταξη και ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χθες το απόγευμα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη» με ομάδα μαθητών του συμμετείχε με την παρουσία του στον τελικό αγώνα κυπέλλου 2016-17 ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, που ήταν αφιερωμένος στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Το σύνθημά μας «Η ζωή γίνεται όμορφη… όταν μου κρατάς το χέρι” έγινε βίωμα, αφού η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έγινε με τους μαθητές μας, τους οποίους οι διαιτητές κρατούσαν από το χέρι. Ήταν για όλους μας, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, μεταφορείς, μια μοναδική εμπειρία, πρωτόγνωρη, γιατί πρώτη φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε στο γήπεδο του Παναιτωλικού και να βιώσουμε το αγωνιστικό πνεύμα με όλο το εύρος των συναισθημάτων που μπορεί να νιώσει κάθε φίλαθλος.
Η ΕΠΣ Αιτωλ/νίας μαζί με όλο το έργο της στον αθλητικό χώρο από ιδρύσεώς της, κατάφερε χθες κάτι πολύ σημαντικό. Ν` ανοίξει τις πόρτες των γηπέδων στους μαθητές με αναπηρία, που ουσιαστικά είναι ένα κάλεσμα για ένταξη και ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία. 
Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο τους, καθώς και συνέχιση της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων για τους αγώνες των Ειδικών Σχολείων στο δικό τους αγωνιστικό χώρο.
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα που πήρε το κύπελλο, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα με όλες τους τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις. Τόσο οι ήττες όσο και οι νίκες αποτελούν την κινητήρια δύναμη για κάθε είδους αγώνες και κατακτήσεις.

Σας ευχαριστούμε! 

Μαθητές, Γονείς, Προσωπικό 
Του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγρινίου «Μαρία Δημάδη»
« PREV
NEXT »