Τελευταια Νεα

25 Μαρ 2017

Με ανατροπή το τρίποντο στο ντέρμπι ο Παναμβρακικός

Ο Παναμβρακικός Μπούκας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε της Φλόγας Παλαιομάνινας με 2 - 1. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου που έμεινε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και έφτασε στη νίκη που την έφερε στους 69 βαθμούς, ενώ η Φλόγα που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της το Γιώργο Γιάκο έμεινε στους 56.
Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα μπήκε καλύτερα, είχε φάσεις και έφτασε στο γκολ στο 40ο λεπτό με πλασέ του Τουρλίδα μετά από πάσα του Χριστόπουλου. Όμως το ημίχρονο έληξε ισόπαλο, καθώς στην τελευταία φάση ο Τζουλιάνο εκτέλεσε κόρνερ και ο Θανάσης Καβαλλάρης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 59΄ όταν ο Δημήτρης Δράκος εκτέλεσε φάουλ και ο Σπύρος Κοκώνης βρήκε τη μπάλα με κεφαλιά στέλνοντάς τη στα δίχτυα. Στο 63΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ και στη συνέχεια η Φλόγα πίεσε, όμως στη μοναδική της καθαρή ευκαιρία ο Φωτόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του Ξευγένη στο 86΄ και το 2 - 1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ντζάνη.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Νταλαπέρα έδιωξε σε κόρνερ ο Φωτόπουλος.
26΄ Κούρσα του Νταλαπέρα από αριστερά που μπαίνει στην περιοχή και κάνει συρτό σουτ με το Φωτόπουλο να μπλοκάρει.
38΄ Φάουλ του Νταλαπέρα από αριστερά έδιωξε δύσκολα ο Φωτόπουλος.
40΄ Γκολ. Ο Χριστόπουλος κλέβει τη μπάλα και πασάρει στον Τουρλίδα που από το ύψος του πέναλτι πλασάρει στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1.
45΄ Γκολ. Κόρνερ του Τζουλιάνο από δεξιά ο Θανάσης Καβαλλάρης με κοντινή κεφαλιά ισοφαρίζει.
49΄ Σουτ του Τζουλιάνο έδιωξε ο Διαμάντης και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
59΄ Γκολ. Φάουλ του Δράκου από αριστερά ο Σπύρος Κοκώνης βρίσκει τη μπάλα με κεφαλιά και κάνει το 2 - 1.
63΄ Σέντρα του Δράκου κεφαλιά του Θανάση Καβαλλάρη έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
86΄ Φάουλ του Νταλαπέρα κεφαλιά του Ξευγένη μπλόκαρε ο Φωτόπουλος.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Φωτόπουλος, Μακρής, Βασιλάρης, Κοκώνης Ε., Κάκκος, Σαμφώνας (87΄ Καβαλλάρης Κ.), Τσιούνης Α., Δράκος (65΄ Τσιούνης Π.), Τζουλιάνο Μούτσα, Καβαλλάρης Α., Κοκώνης Σ. (70΄ λ.τ. Λαγοπάτης).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Διαμάντης, Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Ι. (15΄ λ.τ. Γκουτσέλης), Ψηφής, Λίτσος, Καντάνης, Πιστιόλης (73΄ Ξευγένης), Ντζιμάνης, Τουρλίδας (61΄ Κακούρης), Νάκος, Χριστόπουλος.
« PREV
NEXT »