Τελευταια Νεα

25 Μαρ 2017

Κατάθεση ψυχής και νίκη παραμονής για τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Ο Απόλλων Δοκιμίου κέρδισε με 1 - 0 τη Θύελλα Παραβόλας και πήρε βαθιά βαθμολογική "ανάσα" στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου, που είχε "χρυσό" σκόρερ το Στάθη Δαλαγιώργο στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, έφτασε στους 34 βαθμούς τον Α.Ο. Χάλκειας με τον οποίο υπερτερεί στην ισοβαθμία, ενώ η άκρως ανταγωνιστική Θύελλα έμεινε στους 40 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες με το Λευτέρη Σταμάτη, ενώ ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Νίκο Αθανασίου στο 39΄. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ, όμως και η Θύελλα είχε ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι. Στο 55΄ ο Μπαλάφας έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Φώτη Κορομηλά και στην εκτέλεση του κόρνερ από το μέσο του Απόλλωνα η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Στο 65΄ ο Λευτέρης Σταμάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας με προβολή τη μπάλα άουτ, ενώ στο 77΄ οι παίκτες της Θύελλας ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κούση με τον Κέκελο να δείχνει κίτρινη κάρτα για "θέατρο". Στο 85΄ ο Φώτης Κορομηλάς από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει το Μπαλάφα που έδιωξε σε κόρνερ και στην εκτέλεση από το Φώτη Κορομηλά ο Λύρος με κεφαλιά πάσα βρήκε το Δαλαγιώργο που από κοντά έκανε το 1 - 0. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάθηκε ίσως η ευκαιρία της χρονιάς. Οι παίκτες της Θύελλας και ο Μπαλάφας είχαν ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για εκτέλεση φάουλ, οι αμυντικοί του Απόλλωνα απομάκρυναν και ο Χρήστος Κορομηλάς βγήκε στην αντεπίθεση και σε κενή εστία σούταρε άουτ. 
Το τελικό σφύριγμα του Κέκελου βρήκε τους ανθρώπους του Απόλλωνα να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη που τους ανέβασε μια θέση και μετράει σημαντικά στην υπόθεση - παραμονή.

Το φιλμ του αγώνα.

Γύρισμα του Κούση από δεξιά ο Μπλέτσας δε βρήκε καλά τη μπάλα και ο Κοκώνης έδιωξε σε κόρνερ.
Ο Ρεπανίδας από αριστερά γυρίζει τη μπάλα στο Λευτέρη Σταμάτη που από καλή θέση πλασάρει ελάχιστα άουτ.
24΄ Σουτ του Λευτέρη Σταμάτη από το ύψος της περιοχής έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι.
35΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Ράπτης δεν έδιωξε καλά και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.
39΄ Κάθετη πάσα του Καμμένου στο Νίκο Αθανασίου που από πλάγια αριστερά δεν έπιασε καλά το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
40΄ Σέντρα του Ρεπανίδα από αριστερά ο Κούσης δε βρήκε τη μπάλα από κοντά και χάθηκε η ευκαιρία για τη Θύελλα.
46΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Δαλαγιώργος δεν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
47΄ Ο Ρεπανίδας μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή και στο γύρισμα που έκανε έκοψαν οι αμυντικοί διώχνοντας σε κόρνερ.
49΄ Σουτ του Χονδρογιάννη από καλή θέση η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
55΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά έδιωξε ο Μπαλάφας.
56΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και πέρασε άουτ.
65΄ Σέντρα του Κούση από αριστερά ο Λευτέρης Σταμάτης με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
77΄ Ατομική προσπάθεια του Κούση που μπαίνει στην περιοχή, βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα με τον Κέκελο να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για "θέατρο".
81΄ Σουτ του Νίκου Αθανασίου από αριστερά απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Μπαλάφας.
83΄ Σέντρα του Ρεπανίδα από δεξιά ο Ζώγας από το ύψος του πέναλτι σουτάρει με τη μπάλα να κοντράρει και στη συνέχεια Ζώγας και Λευτέρης Σταμάτης μπερδεύτηκαν δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν.
85΄ Φάουλ του Καρτσακλή ο Φώτης Κορομηλάς από κοντά βρήκε τη μπάλα, όμως ο Μπαλάφας έδιωξε σε κόρνερ.
85΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Λύρος στο δεύτερο δοκάρι κάνει κεφαλιά πάσα στο Δαλαγιώργο που με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
90΄ Σουτ του Νίκου Αθανασίου από αριστερά απέκρουσε ο Μπαλάφας.
94΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το Χρήστο Κορομηλά να φεύγει μόνος στην αντεπίθεση αλλά να σουτάρει σε κενή εστία άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Ανδριόπουλος, Μανουσάκης, Χονδρογιάννης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλης Α., Καμμένος (60΄ Κορομηλάς Χ.), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν. (93΄ Αθανασίου Δ.), Κοτρότσος, Τσακανίκας Ν. (81΄ Λύρος).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάφας, Τσιμπούκας, Μπλέτσας (85΄ Ντζάλας), Ρόκκος, Ταμπάκης, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ε., Λιάρος (70΄ Ζώγας), Κούσης.
« PREV
NEXT »