Τελευταια Νεα

25 Μαρ 2017

Μάκης Μπελεβώνης: Αποτυχημένη η φετινή μας χρονιά, αλλά συνεχίζουμε δυνατοί, προετοιμάζοντας το τέλος εποχής Κωστούλα

Συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της (Παρασκευης 24/3), ο νέος πρόεδρος του Παναιτωλικού (από το Γενάρη φέτος) Μάκης Μπελεβώνης, στην εκπομπή "ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ" τον Κώστα Αλεξανδρή και τον Ρ/Σ Αγρίνιο Antenna Star 105,8..
Ρωτήθηκε για όλα τα θέματα που άπτονται της ομάδος, την φετινή πορεία, για το τι έφταιξε και χάθηκε ο στόχος της Ευρώπης, τα σχέδια για την επόμενη μέρα χωρίς Κωστούλα, τις διοικητικές αλλαγές εν όψει καλοκαιριού, το γιατί έκανε πίσω ο "Σουηδός", το στέγαστρο και τις γενικότερες μελλοντικές σκέψεις και κινήσεις..

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

1. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά και δεν περιμέναμε με αυτό το ρόστερ να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία.
Ήταν μια αποτυχημένη χρονιά...Περιμέναμε αρκετά ψηλότερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όμως αναλύουμε τα τι έφταιξε, γιατί είναι αλήθεια περιμέναμε πολλά περισσότερα από την ομάδα.

2. Συνεχίζουμε οι ίδιοι άνθρωποι έως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Ο Φώτης Κωστούλας παραμένει στην ομάδα. Τυπικές ήταν οι αλλαγές που είχαμε, αλλά όχι ουσίας. Βεβαίως; ήδη δρομολογείται η αυριανή μέρα. Το γενικό σκεπτικό που είχε εξαρχής ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, ήταν εντελώς απέναντι στη βρωμιά που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Κουράστηκε, κατέρρευσε το οικοδόμημα που είχε σχεδιάσει μέσα του και φυσικά υπάρχει και η φθορά ύστερα από 12-13 χρόνια και θέλει πλέον να αποτραβηχτεί.

3. Ο Φώτης Κωστούλας έχει κουραστεί ΝΑΙ, αλλά παραμένει στην ομάδα ως μεγαλομέτοχος, ώστε να προετοιμάσει την μετάβαση της ομάδος. Ο ίδιος εγγυάται την μετάβαση αυτή, όσος χρόνος χρειαστεί. Δικαιολογημένα ανησυχεί ο φίλαθλος κόσμος, αλλά να ξέρει ότι ο Κωστούλας δεν αφήνει στην τύχη της την ομάδα. Αν βρεθεί σοβαρός επενδυτής, θα παραδώσει τον Παναιτωλικό έτοιμο και ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, όπως λέμε. Θέλει να βρει μια καλή εναλλακτική λύση και ανθρώπους που θα έχουν διάθεση, οικονομική άνεση και δυναμική, ώστε να τρέξουν την ομάδα. Υπάρχουν δυσκολίες στα οικονομικά, λόγω της κρίσης στην χώρα, αλλά και την παρατεταμένη κρίση στον χώρο του ποδοσφαίρου μας, αλλά θα παραδώσει έτοιμο ένα μεγάλο έργο που διατελέσθη τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά μπαίνουμε στο τέλος εποχής Κωστούλα στον Παναιτωλικό, αλλά ωσότου συμβεί κάτι πολύ ουσιαστικό για την μετάβαση, ο Κωστούλας θα είναι δίπλα μας. Δεν θα αφήσει ποτέ την ομάδα μόνη της, γιατί έκανε πολλά και την αγαπάει συνάμα.

4. Όμως όπως θα διαπιστώνετε δεν αλλάζει τίποτε στην ομάδα και οι εργασίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται, αφού η επόμενη μέρα δεν περιμένει. Η ολοκλήρωση τεράστιων προσπαθειών για το στέγαστρο στο γήπεδο ολοκληρώθηκαν μέσα από γραφειοκρατικές διαδικασίες και προβλήματα, αλλά και πολλές χιλιάδες ευρώ κατασκευαστικά κόστη.

5. Το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καινούργια διοίκηση, στην οποία θα μπουν μέσα άνθρωποι από τους παλαιμάχους του Παναιτωλικού, αλλά και από τον ερασιτέχνη και όλοι μαζί να σχεδιάσουμε και να προχωρήσουμε ομαδικά στο επόμενο βήμα.

6. Ο ρεαλιστικός στόχος μας ήταν η άνετη παραμονή, αλλά το μυαλό μας φέτος, ήταν στο κάτι παραπάνω. Δεν μας βγήκε και ψάχνουμε τους λόγους.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει με τον προπονητή μας Μάκη Χάβο, τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην συνεχίσουμε την συνεργασία μαζί του.

7. Έχουμε έναν πολύ καλό κορμό στην ομάδα, πολλά νέα και αξιόλογα παιδιά, αρκετά ακόμη πιο νέα που έρχονται από τις μικρότερες ομάδες των υποδομών μας και με λίγες ποιοτικές προσθήκες, μπορούμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά.

8. Του χρόνου όμως θα είναι μια από τις πολύ δύσκολες χρονιές, αφού αν επικρατήσουν οι σκέψεις-προτάσεις της Λίγκας, θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες, ώστε να μείνουν λιγότερες στην μεγάλη κατηγορία.

Κώστας Αλεξανδρής

πηγή: weatherparty.blogspot.gr
« PREV
NEXT »