Τελευταια Νεα

11 Μαρ 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς Απόλλωνας και Φλόγα

Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν στο γήπεδο του Δοκιμίου ο τοπικός Απόλλωνας με τη Φλόγα Παλαιομάνινας. Με το αποτέλεσμα αυτό η Φλόγα έφτασε τους 53 και ο Απόλλωνας στους 31.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και είχε μεγάλη ένταση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες με το 0 - 0 όμως να παραμένει. Ο Ανδριόπουλος στο 4΄ έσωσε την εστία του διώχνοντας το ψηλοκρεμαστό σουτ του Λίτσου, ενώ στο 12΄ ο Πιστιόλης με κεφαλιά από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Νίκος Αθανασίου είχε δύο καλά σουτ στο 27΄ και στο 38΄ με το Διαμάντη να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Ψηφή με το διαιτητή να λέει "παίζεται".
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Κοτρότσος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Διαμάντη και έκανε το 1 - 0. Ο Ανδριόπουλος έδιωξε την κεφαλιά του Ντζιμάνη στο 52΄, ενώ στο 55΄ ο Κακούρης από καλή θέση έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Στο 83΄ η Φλόγα έφτασε στην ισοφάριση με το Νάκο να πλασάρει εύστοχα από κοντά. Δύο λεπτά αργότερα ο Ανδριόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση στο πλασέ του Τουρλίδα κράτησε το 1 - 1. Στην προτελευταία φάση του αγώνα στο 95΄ ο Νταλαπέρας έδιωξε τη μπάλα στο σουτ του Κοτρότσου και στο επόμενο λεπτό έγινε η φάση που έφερε πολλά παράπονα και μεγάλη ένταση. Ο Φώτης Κορομηλάς εκτέλεσε φάουλ και ο Δαλαγιώργος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχτηκε οφσάιντ. Η απόφαση ξεσήκωσε "θύελλα" διαμαρτυριών από την πλευρά του Απόλλωνα με τη φάση να είναι πολύ δύσκολη για συμπεράσματα. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση, με το διαιτητικό τρίο να δέχεται τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του Απόλλωνα που θεωρούν πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Δαλαγιώργου, που αν μετρούσε θα έδινε προβάδισμα παραμονής στην ομάδα του Δοκιμίου.

Το φιλμ του αγώνα.

Ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λίτσου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ανδριόπουλος.
12΄ Σέντρα του Νάκου από δεξιά κεφαλιά του Πιστιόλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
27΄ Συρτό σουτ του Νίκου Αθανασίου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Διαμάντης.
33΄ Σουτ του Νάκου πέρασε άουτ.
38΄ Σουτ του Νίκου Αθανασίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Διαμάντης.
45΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Νίκος Τσακανίκας σούταρε με τη μπάλα να περνά άουτ.
47΄ Γκολ. Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά οι αμυντικοί απομακρύνουν και η μπάλα φτάνει στον Κοτρότσο που έκανε το σουτ στα δίχτυα για το 1 - 0.
52΄ Φάουλ του Νάκου ο Ντζιμάνης έπιασε την κεφαλιά και ο Ανδριόπουλος έδιωξε στη δεξιά του γωνία.
55΄ Σέντρα του Νούλα κεφαλιά του Κακούρη η μπάλα έφυγε άουτ.
65΄ Σουτ του Ζαχαράκη η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
71΄ Σουτ του Νάκου η μπάλα πέρασε άουτ.
83΄ Γκολ. Ο Χριστόπουλος πασάρει στο Νάκο που πλασάρει και κάνει το 1 - 1.
85΄ Σουτ του Τουρλίδα έδιωξε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία ο Ανδριόπουλος.
89΄ Σουτ του Χρήστου Κορομηλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
95΄ Σουτ του Κοτρότσου έδιωξε πριν τη γραμμή ο Νταλαπέρας.
96΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Δαλαγιώργος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώνεται με το σκόρερ να υποδεικνύεται οφσάιντ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Ανδριόπουλος (88΄ λ.τ. Δημητρίου), Τσακανίκας Ι. (81΄ λ.τ. Χονδρογιάννης), Μανουσάκης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλής, Ζαχαράκης (67΄ Κορομηλάς Χ.), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Τσακανίκας Ν.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμάντης, Νταλαπέρας, Νούλας Β., Ντζιμάνης, Λίτσος (64΄ Παναγιωτόπουλος Ι.), Καντάνης, Ψηφής (53΄ Χριστόπουλος), Κακούρης, Πιστιόλης (53΄ Σαμψώνας), Νάκος, Τουρλίδας.
« PREV
NEXT »