Τελευταια Νεα

3 Μαρ 2017

Βράζουν με τον ορισμό Τίκα στον Παναιτωλικό... επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα

Ανακοίνωση με σαφείς υπαινιγμούς για τον ορισμό του Τριαντάφυλλου Τίκα στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας εξέδωσε ο Παναιτωλικός. Σε αυτή γίνεται λόγος για τον Καρδιτσιώτη διαιτητή και άλλους διαιτητές που αδίκησαν τον Παναιτωλικό, για τους Κουκουλάκη και Τριτσώνη από την εποχή που ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να ανεβεί από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική αλλά και για παράδοση ορισμών σε παιχνίδια με το Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…

Παρότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει υποστεί τεράστια βλάβη (βαθμολογική, ηθική, οικονομική) από διαιτητικές αποφάσεις, ελάχιστες φορές επέλεξε τις δημόσιες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Το έκανε σε περιπτώσεις διαιτητικών «εγκλημάτων» που έχουν μείνει στην ιστορία, τύπου Παπά, Τριτσώνη, Ιωαννίδη, Κάμπαξη, Σελίμου, Αρετόπουλου, Τίκα.
Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επιλέξαμε τη σιωπή ακόμα κι αν τα επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη ξεπερνούσαν κατά πολύ τα «επιτρεπτά» όρια. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουμε στο έργο της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας (με τα οποία «γνωριζόμαστε» από τότε που παλεύαμε να ανέβουμε από τη Γ’ Εθνική στη Β’), εκλαμβάνουν τη σιωπή ή την ανοχή μας, ως αδυναμία.
Κύριε Τριτσώνη, κύριε Κουκουλάκη, αν δεν γνωρίζετε τον Τίκα, δεν κάνετε γι’ αυτή τη δουλειά. Αν γνωρίζετε, λειτουργείτε εντελώς λανθασμένα.
Σε κάθε περίπτωση, με τον ορισμό που κάνετε, δίνεται συνέχεια στην… παράδοση που δημιουργείται με διαιτησίες σε αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με αντίπαλο συγκεκριμένη ομάδα (Κάμπαξης, Σελίμος κ.α.) τα τελευταία χρόνια.
Ετοιμαζόμαστε να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό…
« PREV
NEXT »