Τελευταια Νεα

19 Μαρ 2017

Το ευχαριστώ του Γιώργου Γιάκου στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Ο Γιώργος Γιάκος σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και τόνισε πως κρατάει τις στιγμές που έζησε και σαν παίκτης και σαν προπονητής της ομάδας. Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν ίσχυαν όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για συμφωνία με άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Γιάκου:

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Θέρμου και ιδιαίτερα τις Διοικήσεις του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα επί προεδρίας του κυρίου Δημήτρη Κόκκοτου, του κυρίου Χρήστου Στεργίου και του κυρίου Ιωάννη Παπαθανασόπουλου για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου αυτά τα τρία χρόνια που ήμουν στον πάγκο της ομάδας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες που εργαστήκαμε μαζί στην ομάδα. Έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και η εκτίμηση που τους έχω είναι ιδιαίτερη.
Όσον αφορά το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα έχω υπηρετήσει την ομάδα σαν ποδοσφαιριστής την τριετία 1999 - 2002 και τα τελευταία χρόνια σαν προπονητής και από τις δύο θέσεις με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Οι αναμνήσεις που έχω είναι πάντα ευχάριστες και εύχομαι η ομάδα να πετυχαίνει πάντα τους στόχους της. Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές από όλα αυτά τα χρόνια και πάνω απ' όλα τους φίλους που έκανα στο Θέρμο και θα τους έχω για μια ζωή. 
Κλείνοντας το κομμάτι της παρουσίας μου στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τρεις φιλάθλους της ομάδας. Το "Ματσάλα", το "Μπορμπόκη" και το "Μάγο" που με αυτά τα ονόματα τους γνώρισα και ήταν σταθερά δίπλα στην ομάδα σε κάθε στιγμή.
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ουδέποτε ίσχυσαν όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το όνομά μου. Δεν υπήρξε καμία συμφωνία με άλλη ομάδα και δεν επεδίωξα να φύγω γιατί είχα συμφωνήσει να καθοδηγήσω άλλο Σύλλογο. Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε στο ποδόσφαιρο θεωρώ πως έχω αποδείξει πως ποτέ δεν αθετούσα το λόγο μου και δεν παρατούσα ποτέ καμία προσπάθεια που έκανε ομάδα την οποία υπηρέτησα από οποιοδήποτε πόστο.

Με εκτίμηση

Γιώργος Γιάκος
« PREV
NEXT »