Τελευταια Νεα

1 Μαρ 2017

Τη Δευτέρα η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΝΑ

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΝΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης για τις βραβεύσεις που θα γίνουν:

1. Στην ετήσια εκδήλωση της Ενώσεώς μας, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (κτίριο Νομαρχίας) στο Μεσολόγγι, θα λάβουν χώρα και οι παρακάτω εκδηλώσεις – απονομές:

Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ
Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή.

1. Στο σωματείο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2015-2016, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα
2. Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ νικητή του SUPERCUP, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.
3. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητής) – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ και ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ , πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2015-2016, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
4. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητής) και ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2015-2016, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
5. Στα σωματεία ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ, νικητές του κυπέλλου ήθους, θα απονεμηθεί από μία πλακέτα.
6. Θα τιμηθούν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.
7. Θα τιμηθούν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.
8. Θα τιμηθεί η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2015-2016 και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, μετά από ψηφοφορία των προπονητών, καθώς και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
9. ‘Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του τη νέα περίοδο.
10. ‘Ενα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς μας (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του τη νέα περίοδο.
11. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.
« PREV
NEXT »