Τελευταια Νεα

4 Μαρ 2017

Βρόντηξαν τα κανόνια...ΑΕ Μεσολογγίου - Αμφίλοχος 7-0

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ απέναντι στο Αμφίλοχο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει την νίκη με σκορ 7-0, και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ναυπακτιακού στο Νεοχώρι να σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς.
Το σκορ από μόνο του μαρτυράει την διάφορα δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν εμφανής με την ιστορική ομάδα της Αμφιλοχίας να κατεβαίνει στο παιχνίδι με μόλις 12 ποδοσφαιριστές, παρ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την πρώτη κλασική εύκαιρα και μοναδική σε όλο το παιχνίδι στο 11΄όταν το σουτ του Αυγέρη σε μια γρήγορη αντεπίθεση σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δημήτρη Ζέρβα.
Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη πηρέ τον ελέγχω του παιχνιδιού και με γκολ του Νεκτάριου Ζέρβα, του Βασιλάρη και του Χαλαζιά πήγε προηγούμενοι στα αποδυτήρια με σκορ 3-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι χάρη σε δυο τέρματα του Μιχαλόπουλου και από ένα των Σακελαρόπουλου και Μαντέλου θα φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 7-0.
Τo φιλμ του αγώνα:
5΄σέντρα του Βασιλάρη, κεφάλια του Νεκτάριου Ζέρβα θα αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο Κατσούδας, το ριμπάουντ από τον Μιχαλόπουλου που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον πρώτο βοηθό όμως να έχει υποδείξει έγκαιρα τον παίκτη της ΑΕΜ σε θέση οφσάιντ.
11΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, γρήγορη αντεπίθεση και σουτ Αυγέρη για την ομάδα του Αμφίλοχου με την μπάλα να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δημήτρη Ζέρβα και να απομακρύνεται.
16΄σέντρα του Βασιλάρη στο δεύτερο δοκάρι, σουτ πάνω στην κίνηση του Κράνη με τον Κατσούδα να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια στην κλειστή γωνία του.
20΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα να διώχνει με τις γροθιές πριν πάρει την κεφαλιά ο Χαλαζιάς, σουτ του Σακελαρόπουλου με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε αμυντικούς και να απομακρύνεται.
23΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας 1-0.
28΄ΓΚΟΟΛ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κατσούδα και 2-0, σε αυτή την φάση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα συγκρουστεί με το δοκάρι και θα ύπαρξη ολιγόλεπτη διακοπή.
31΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Κράνη, κεφαλιά Μαντέλου με τον Κατσούδα να αποκρούει την μπάλα, στην επαναφορά με σουτ μέσα από την περιοχή ο Χαλαζιάς θα κάνει το 3-0.
36΄σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα, σε κόρνερ ο Κατσούδας.
49΄ΓΚΟΟΛ, πάσα με λόμπα του Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή, σουτ του Σακελαρόπουλου 4-0.
52΄σουτ του Βασιλάρη ελάχιστα άουτ.
54΄ΓΚΟΟΛ, όμορφη ενέργεια και πάσα στην περιοχή από δεξιά του Τραγουλιά πλάσε του Μιχαλόπουλου 5-0.
75΄σέντρα του Ζαρκάδα, κεφαλιά του Τραγουλιά σε κόρνερ ο Κατσούδας, εκτέλεση του κόρνερ νέα κεφαλιά με τον Μπαλαούρα με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
77΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Μιχαλόπουλου από το ύψος της περιοχής 6-0.
84΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Τραγουλιά, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν, με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μαντέλος θα γράψει το τελικό 7-0.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Χουλιάρας και Τσιλίκας.
ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος (53΄Ντρούκας), Χαλαζιάς, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Μιχαλόπουλος, Σακελαρόπουλος (50΄Ζαρκάδας), Κράνης, Ζέρβας Ν. (50΄Πατσουράκης), Βασιλάρης.
Αμφίλοχος: Κατσούδας, Μπαλτζώης, Σιάφακας, Δράκος, Παπανίκος Γ., Νταρλαγιάννης, Αυγέρης, Χριστοδούλου, Γαλαζούλας (46΄ Ζαρναβέλης), Παπανίκος Κ., Μιμηγιάννης.
http://aitosports.gr
« PREV
NEXT »